Az alapszakasz hajrája következik, cél a rájátszásba kerülés
2023. március 05.

Három összecsapás van hátra az alapszakaszból, amely nagy téttel bír csapatunk számára, hiszen a rájátszást érő második hely megszerzéséért, megtartásáért szállunk harcba a következő mérkőzéseken. 

Nagy a tülekedés mögöttünk, hiszen a Sopron és a Törekvés is ugyanolyan mutatóval áll mögöttünk a tabellán. Mai ellenfelünk, a Dávid Kornél Akadémia együttese, pedig egy győzelemre van üldözőinktől és tőlünk. Az első mérkőzésen, jó védekezéssel 71-58-ra nyertünk, ami okot adhat a bizakodásra a fehérvári összecsapás előtt. 

-Szerencsére mindenki egészséges, így teljes kerettel utazhatunk a mérkőzésre- kezdte beharangozóját Czukor Bence. – Egyértelmű a képlet, a maradék meccseinket meg kell nyernünk, csak akkor vállhat biztossá a helyünk a rájátszásban. Ami a Fehérvár ellen kulcsfontosságú lesz az a védekezés, hogy mit tudunk kezdeni a kulcsjátékosaikkal. Mindenkinek megvan a feladata és nyilván az egyéni felelősségvállalás nagy hangsúlyt kap majd az összecsapáson. Tűzzel-vérrel küzdenünk kell, hogy egy jó összetételű Fehérvár ellen idegenben győzelmet érhessünk el. 

Czukor Bence kiemelte, hogy nem könnyű a helyzetünk, hiszen a fehérvári meccs után a listavezető Csata együttesét fogadjuk, majd zárásként az ELTE következik. Tehát mindenképpen sorsdöntő mérkőzés lesz a Fehérvár elleni, ami után lehet majd tovább gondolni a hátralévő összecsapásokat. 

A találkozó ma 18 órakor kezdődik az MKOSZ Edzőközpontban. 

Hajrá csajok!

2023. március 5. ZTE NKK  
 

Következő mérkőzés
::
vs
Előző mérkőzés
::
:
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#14 Kovács Georgina
#21 Jagodics Lilla
#58 Jurkó Noémi
#15 Óházy Julianna
#20 Szórád Anna
#11 Horváth Fanni
#77 Molnár Hanna
#30 Péterfi Anna
#13 Ács Alexandra
#0 Balogh Viktória
#10 Horváth Fruzsina
#5 Szakonyi-Nagy Virág
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV