Az alapszakasz hajrája következik, cél a rájátszásba kerülés
2023. március 05.

Három összecsapás van hátra az alapszakaszból, amely nagy téttel bír csapatunk számára, hiszen a rájátszást érő második hely megszerzéséért, megtartásáért szállunk harcba a következő mérkőzéseken. 

Nagy a tülekedés mögöttünk, hiszen a Sopron és a Törekvés is ugyanolyan mutatóval áll mögöttünk a tabellán. Mai ellenfelünk, a Dávid Kornél Akadémia együttese, pedig egy győzelemre van üldözőinktől és tőlünk. Az első mérkőzésen, jó védekezéssel 71-58-ra nyertünk, ami okot adhat a bizakodásra a fehérvári összecsapás előtt. 

-Szerencsére mindenki egészséges, így teljes kerettel utazhatunk a mérkőzésre- kezdte beharangozóját Czukor Bence. – Egyértelmű a képlet, a maradék meccseinket meg kell nyernünk, csak akkor vállhat biztossá a helyünk a rájátszásban. Ami a Fehérvár ellen kulcsfontosságú lesz az a védekezés, hogy mit tudunk kezdeni a kulcsjátékosaikkal. Mindenkinek megvan a feladata és nyilván az egyéni felelősségvállalás nagy hangsúlyt kap majd az összecsapáson. Tűzzel-vérrel küzdenünk kell, hogy egy jó összetételű Fehérvár ellen idegenben győzelmet érhessünk el. 

Czukor Bence kiemelte, hogy nem könnyű a helyzetünk, hiszen a fehérvári meccs után a listavezető Csata együttesét fogadjuk, majd zárásként az ELTE következik. Tehát mindenképpen sorsdöntő mérkőzés lesz a Fehérvár elleni, ami után lehet majd tovább gondolni a hátralévő összecsapásokat. 

A találkozó ma 18 órakor kezdődik az MKOSZ Edzőközpontban. 

Hajrá csajok!

2023. március 5. ZTE NKK  
 

Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2024. április 25. 18:40

Rájátszás 9-16. hely

Budapest, Grosics Gyula Általános Iskola

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#13 Ács Alexandra
#10 Horváth Fruzsina
#20 Szórád Anna
#0 Kiss Virág
#58 Jurkó Noémi
#14 Kovács Georgina
#21 Jagodics Lilla
#11 Kocsárdi Réka
#7 Csalló Jázmin
#30 Péterfi Anna
#15 Óházy Julianna
#5 Szakonyi-Nagy Virág
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg