A visszavágót is sikerült megnyernünk
2020. szeptember 17.

Szerdán délután viszonozta a látogatást az NB I/ B zöld csoportjában szereplő Kanizsai Vadmacskák SE. A vendégek szinte végig vezettek és jól is játszottak, de a hajrában sikerült fordítanunk.  

ZTE NKK- Kanizsai Vadmacskák SE 75-73 (17-24, 19-16, 19-22, 20-11)
Zalaegerszeg, Felkészülési mérkőzés 

ZTE NKK: Dzombeta 19/3, Chroméj 11/3, Mányoki 14/6, Horváth Fru. 1, Szabó 17, csere: Óházy 3, Szabó K., Kulcsár 10, edző: Ambrus Péter 

Kanizsai Vadmacskák: Fuisz 15, Baa 18, Kovács 9, Jurkó 11, Bánhegyi B. 8, csere: Csuha, Horváth L., Zsámár 8/6, Szórád 2, Füredi 2, edző: Gábor Erzsébet 

Zárt kapuk mögött találkozott egymással a két együttes és az első percektől a kanizsaiak voltak élesebbek és simán nyerték az első játékrészt. A másodikban már 12 ponttal is vezettek, de időkérés után sikerült elkapnunk a ritmust és jó hajrázva szorossá tudtuk tenni a félidőt.

A fordulás után szorítottunk a védekezésén és kiegyenlítődött a játék. Nagyon sok volt a rossz ütemű passz és a szerzett labdákból sok pontot kaptunk. A záró negyedben jól összpontosítottak a lányok és a védekezés mellett a támadásban is pontosabbak lettek. Az utolsó két perc izgalmasan alakult, ahol sikerült fordítanunk és végül szoros csatában megnyernünk a mérkőzést. 

A mérkőzés összképét nézve Gábor Erzsébet együttese közel állt a győzelemhez, remek csapatuk van. 

Ambrus Péter: - Az eredmény másodlagos. Az első félidei játékunk képe nem az volt, amit megbeszéltünk és gyakoroltunk a héten. Rengeteg hibával játszottunk, amit a félidőben megpróbáltunk rendezni. A második félidőben sikerült feljavítanunk a védekezésünket és támadásban is türelmesebbek voltunk és tiszta helyzetekig jutottunk. Kevés a rotációink, így többet kell játszani a lányoknak, amiben benne van a nagyobb hibaszázalék is. 

2020. szeptember 17. ZTE NKK

Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#20 Szórád Anna
#10 Horváth Fruzsina
#58 Jurkó Noémi
#13 Ács Alexandra
#30 Péterfi Anna
#0 Kiss Virág
#14 Kovács Georgina
#11 Kocsárdi Réka
#7 Csalló Jázmin
#15 Óházy Julianna
#21 Jagodics Lilla
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg