tippmix
A szezon első hazai bajnokija következik
2019. október 04.

A második fordulóban az Uni Győr Mély Út együttesét fogadjuk.  A jubileumi Göcsej Kupán már találkoztunk ellenfelünkkel, akiről mér akkor is kiderült, hogy remekül összerakott csapat. Azon a találkozón a lányok nagyon odatették magukat és sikerült legyőznünk a Győrt. Erre készülünk szombaton 17 órától is. Persze tudjuk, hogy ez más lesz, de mindent meg kell tennünk, hogy sikeresek lehessünk. Molnár József vezetőedzőnk a mérkőzés előtt elmondta, hogy egész héten keményen készült a csapat és már nagyon várják a találkozót. 

-A védekezésre nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk, de szerintem a győriek is ezt teszik majd, hiszen az első fordulóban ugyan legyőzték a Vasast, de közel száz pontot, ami kaptak hazai pályán, ami nagyon sok. Nem lepődnék meg, ha kevés kosarat hozó mérkőzést játszanánk szombaton. Nagyon készültünk, de oda kell figyelnünk és végig koncentrálnunk kell, mert egy-két perc kihagyás is végzetes lehet egy ilyen jó csapat ellen. 

Nagy Dóra, csapatunk irányítója is bízik a jó játékban és reméli, hogy csapatjátékkal sikerül legyőznünk a Győrt:

A találkozó 17 órakor kezdődik és a Győrffy Pál Attila, Frányó Péter, Kulcsár Tibor (dr. Gincsai János Péter) bírói hármas dirigálja majd. 

Várjuk szurkolóinkat a mérkőzésre, szurkoljunk együtt a lányoknak!

2019. október 4. ZTE NKK 

Következő mérkőzés
PEAC-Pécs
PEAC-Pécs
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2019. október 27. 18.00

Lauber Dezső Sportcsarnok

Előző mérkőzés
ZTE NKK
72
::
:
DVTK
84
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
Dömötör Dorina
Horti Dóra
Horváth Fanni
Preisinger Boglárka
Janis Ndiba
Kuttor Enikő
Kovács Georgina
Kirby Burkholder
Horváth Fruzsina
Nagy Dóra
Jurkó Noémi
Keyona Hayes
Andjela Delic
Galéria
Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Szabadics