tippmix

A legjobbakat díjazta a megyei szövetség
2021. július 06.

Az elmúlt héten a Zala Megyei Kosárlabda Szövetség harmincadik alkalommal díjazta a megyei kosárlabda élet legjobbjait. Rendhagyó módon ezúttal a 2020/21-es bajnoki szezonra osztották ki a díjakat. 

Az ünnepségen Balaicz Zoltán polgármester a járványnak a város sportjára gyakorolt hatásairól beszélt. Elmondta, hogy az önkormányzat elkészített egy sportkoncepciót, amely az egyéni és a csapatsportágak jövőjét, támogatási rendszerét érinti. Infrastrukturális fejlesztéskén a 20 milliárd forint beruházásból megvalósuló multifunkciós sport és rendezvénycsarnokot hozta példának.

Bodnár Péter, a Magyar Kosárlabda Szövetség főtitkára úgy fogalmazott, hogy rendkívül stresszes szezont hagyunk mögöttünk, melyben szinte egyedüliként a teremsportágak közül minden egyes bajnokságot végigjátszottak. 

A köszöntők után a díjátadó következett. 

Csapatunkból az elmúlt szezonban kiemelkedően teljesító bosnyák irányítót, Miljana Dzombetát választották a legjobb felnőtt játékosnak. Mili nemrég a bosnyák válogatottal az EB-n az ötödik helyig meneteltek. A díjátadón sajnos nem tudott részt venni. 

A 2020/21-es szezonban a legjobb női utánpótlás játékos díjat Baa Dominika (a Kanizsai Vadmacskák SE) kapta. Legjobb férfi utánpótlás játékosnak Simó Bencét, a (ZTE KK) választották. Legjobb felnőtt férfi játékos Szabó Zsolt (ZTE KK) lett, míg a Megyei Bajnokság legjobbja Lovas Dávid (Kanizsa KK). A legjobb edzőnek járó díjat a ZTE KK U14-es csapatával ezüstérmet szerző Németh Csabát választották. A Kosárlabdáért Zala Megyében díjban Dr. Kardos Csaba és Hodola Richárd részesült. 

Zárásként Téczeli Tamás, a Baranya Megyei Kosárlabda Szövetség ügyvezetője és Ádám József, a Bács-Kiskun Megyei Kosárszövetség ügyvezetője adta át Dr. Villányi Antal elnöknek a gyémánt diplomáját és köszöntötték fel közelgő születésnapja alkalmából. 

2021. július 5. ZTE NKK 
 

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
DVTK U23
DVTK U23

NB I/B Piros csoport

1. forduló

2021. szeptember 26. 17.00

Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok

Előző mérkőzés
::
:
Tudósítás
Játékosok
#11 Horváth Fruzsina
#14 Horváth Fanni
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV