A felsőházban zárták az évet a kenguruk
2021. május 23.

Nagy meglepetésünkre, az utolsó fordulóra bejutottunk az Észak-Nyugati Leány Régiós Jamboree legjobb lány csapatai közé. Amellett, hogy ez egy nagy lehetőség és elismerés a számunkra, egyben egy nehéz feladat is a szezon lezárásaként. Kenguru csapatunk Győrben játszott. Hersics Adrienn edző beszámolója: 

Kezdésnek a hazai lányok a Győri Akadémia A-csapata várt ránk.

Villámló Tigrisek/A – ZKTE 96-21 ( 19-2, 35-12, 22-2, 20-5)

Sajnos túlságosan nagy falatnak bizonyult. Az akadémisták pedig minden tekintetben fölénk nőttek. Az akarattal nem volt gond a pályán, de tőlünk most csak Kelemen Júliának jöttek be a számításai.

A bizonyításra, hogy mi ennél sokkal többet tudunk, hamar adódott egy lehetőség az Oroszlány és Tatabánya összevont különítménye ellen.

OSE TKC U11 – ZKTE 55-50 (14-16, 21-8, 8-13, 12-13)

A mérkőzés előtt egyetlen kérésem volt a csapatomhoz, hogy méltóképpen zárjuk le az évet! 
Nem számít az eredmény, de küzdjük és harcoljunk. Már a melegítés közben látszott a lányok arcán az elszántság.  A kezdő körben a feldobáskor, pedig sikerült abszolválni a megbeszélt feladatot. Így egy gyors kosárral kezdtük a játékot. Az első negyed után, azért egy kicsit finomítanom kellett a kérésemen. 

De! Számít az eredmény!

A mérkőzést sajnos nem sikerült megnyernünk, de a második félidőben jobbak voltunk ellenfelünknél. Nagyon szép egyéni akciókat mutattak a lányok. Illetve csapatként, a támadásban és a védekezésben is szép összjátékot láttunk tőlük! Az utolsó 3 percben még mi vezettünk. A 10 pontos félidei hátrányunkat ledolgoztuk és még rá is pakoltunk a pontjainkra. Az bebizonyosodott, hogy van tartásunk! Halász-Lukács Réka ismét lefutott a mérkőzésen egy fél maratoni távot, a dobott pontjai mellett. Míg Kelemen Júlia, Horváth Zselyke és Bors Anna Zoé meghatározó emberei voltak a csapatnak. 

Összegezve:

Dícséret illeti a pályán lévő összes játékosomat a második mérkőzésen mutatott játékuk alapján. 

És dicséret illet Mindenkit az egész éves munkájáért. Nagyon büszke vagyok a csapatomra, hogy honnan indultunk el, és hogy hova sikerült eljutnunk néha „ rázós „ utakon! 
Köszönöm a kitartásotokat és a hozzáállásotokat Gyerekek! Az eltelt egy év munkáját! Köszönöm a Szülőknek a háttérmunkát és a támogatást! Valamint köszönöm az egyesületünk Tagjainak az edzésekre a besegítést, kiemelve Czukor Tünde edző kollégámat! Köszönet a Vezetőinknek, hogy segítették a gyerekek edzésekre szállítását! És tudom ez nem egy Oscar-gála, de akkor is KÖSZÖNÖM!

2021. május 23. ZKTE

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Ajka
Ajka

2024. április 28. 19:00

Rájátszás 9-16. hely

Ostoros Károly Csarnok

Előző mérkőzés
Ajka Basketball
84
::
:
ZTE NKK
68
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#20 Szórád Anna
#58 Jurkó Noémi
#0 Kiss Virág
#11 Kocsárdi Réka
#7 Csalló Jázmin
#15 Óházy Julianna
#13 Ács Alexandra
#30 Péterfi Anna
#21 Jagodics Lilla
#14 Kovács Georgina
#10 Horváth Fruzsina
#5 Szakonyi-Nagy Virág
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg