Újra itthon! - ZTE NKK blog
2012. december 08.
Majdnem egy hónapot kellett szurkolóinknak várniuk az újabb hazai találkozóra, de ezen a napon mindjárt kettőt is kapnak.

 

Hosszabb szünet után ma ismét parkettra lépünk és végre hazai pályán, hogy saját közönségünk előtt játszhassunk! Legutóbb bő három hete játszottunk itthon, bajnoki mérkőzést, ami sajnos nem úgy alakult, ahogy szerettük volna. Ettől függetlenül úgy érzem, hogy talán azóta kicsit elkezdtük megtalálni a saját játékunkat és remélem, ebből a jobb ritmusú kosárlabdából láthatnak ma 40, vagy legalábbis közel 40 percet azok, akik kilátogatnak a sportcsarnokba! 
 
Legutóbbi csatánkat Cegléden vívtuk és bár az első félidőben még nem közelítettük meg a végleges nagy különbséget az eredményben, a második félidő igazán jó ritmusú játékával, sikerült végre egy nagyarányú, magabiztos győzelmet kiharcolni. Mindenki, aki a pályára lépett hozzá tudott tenni a játékhoz és bele tudott adni valami pozitívat a „közösbe”! Ilyen szelemmel és csapatmunkával, talán most már tényleg egyre jobban fogjuk tudni a saját kosárlabdánkat játszani és elérni azokat a célokat, amik most a szemünk előtt lebegnek! 
Most már tényleg elértük az idei év nagy hajráját, hiszen a szünet előtti utolsó etapból már csak 12 nap van hátra és ez alatt a szűk 2 hét alatt 4 mérkőzést fogunk lejátszani. Egyik mérkőzést sem szabad félvállról venni, mert itt dőlhet el (azaz valószínű itt dől el) az alapszakasz végső sorrendje és az, hogy a középszakaszban ki, hol és ki ellen léphet pályára! 
 
Az első lépcső, a mai, Szekszárd elleni hazai mérkőzés, ahol nem csak az ellenfelet, de talán picit magunkat is le kell győznünk, hisz Tolnában, a szezon elején vereséget szenvedtünk. Hazai pályán nem lehet kérdés a győzelem, de az is biztos, hogy nagyon kell koncentrálnunk, hogy az ellenfél dobó emberei ne találják meg a ritmust a mérkőzés elején, mert akkor nagyon nehéz lesz őket tartani! Egy jó csapattal állunk szemben, akik a diósgyőri alakulatot is megverték hazai pályán, de nekünk meg kell védeni a várunkat!
 
Hosszú időnk volt a felkészülésre, amiben természetesen volt pihenés is, de hét elején már kemény, erőnléti munkával rugaszkodtunk neki ennek a feladatnak, szerdán ismét megmérkőztünk a fiatal ZTE-s fiúkkal és csütörtökön videózás is volt az ellenfélből. A hetünk tehát a szokásos módon alakult és bár akadtak kisebb nagyobb egészségügyi problémák, azt hiszem a mai mérkőzésre mindenki kérdés nélkül készen áll!  
 
Ismét egy igazi kosaras nap lesz ez Zalaegerszegen, akinek nincsen jobb dolga, akár az egész napot tölthetné a sportcsarnokokban, fiú, lány, felnőtt és utánpótlás meccseket nézve!  Nem mondom, hogy nagy meleggel várunk mindenkit, a hó elől betérve a csarnokban, de annál nagyobb szeretettel és reméljük, hogy egy jó hangulatú meccset játszunk! Remélem minél többen kilátogatnak a mérkőzésünkre, hogy újra hallhassuk szurkolóink biztatását és utána pedig együtt szurkolhassunk a férfi csapatnak!  Vigyázzon mindenki az úton és a csarnokban találkozunk!!!
 
Horváth Zsófi
Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs

Várjuk szurkolóinkat a 2024/2025-ös szezonban is!

Előző mérkőzés
::
:
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#58 Jurkó Noémi
#30 Péterfi Anna
#15 Óházy Julianna
#20 Szórád Anna
#11 Kocsárdi Réka
#10 Horváth Fruzsina
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#7 Csalló Jázmin
#0 Kiss Virág
#14 Kovács Georgina
#21 Jagodics Lilla
#13 Ács Alexandra
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg