Hmmmm!Ezek is mi vagyunk!- Küzdés és összefogás
2011. december 14.
Nem véletlen a címválasztás - küzdés és összefogás -, mivel foghíjas csapatunknak kell ma felvenni a küzdelmet a BEAC ellni bajnokin. És hogy ezt hogy látja belülről bloggerünk Horváth Zsófi, a következő sorokból kiderül.

Ritkaság számba menő hétközi bejelentkezés ez, hiszen általában hétvégéken játsszuk a bajnokikat. Ámde most karácsony előtt kicsit besűrűsödött a program és egy szerdai mérkőzés következik a sorban. A pár napja említett „hármasból” a második csata jön a fővárosi „fekete-fehérek” ellen.

A BSE elleni meccs bebizonyította, hogy egy esetleges jobb meccs, mint amilyen a győri volt, nem fog még mindent megváltoztatni. Sajnos nem sikerült lendületet és ritmust magunkkal hozni az előző hétvégéről és egy nyögvenyelős, bizonytalan mérkőzésen tudtunk csak felülkerekedni, a küzdős, helyenként jól és bátran játszó BSE ellen. Volt nekünk is pár „fellángolásunk”, amikor pár jó, agresszív védekezéssel labdát szereztünk és könnyű kosarakat dobtunk. Ilyenkor mindig sikerült is egy kicsit meglépni, de sajnos nem volt olyan tartós és növekvő a különbség, mint amilyet szerettünk volna már az első félidőben. Természetesen a győzelem, az győzelem és ennek örülnünk kell, hiszen annyira nem vagyunk jelenleg a „magaslatokon”, hogy ne becsüljünk meg minden kicsi sikert!

Ámde félreértés ne essék, panaszkodásnak sem helye, sem ideje nincs itt, hiszen van még két mérkőzés az évből és továbbra is csak a győzelem lehet a cél! Vasárnap a meccs után volt egy szabadnapunk, de hétfőn és kedden természetesen már újra koptattuk a sportcsarnok parkettáját. Sajnos teljes létszámú edzések most nincsenek, de talán így is megfelelően fel tudunk készülni az előttünk álló feladatokra! Rendhagyó edzések ezek, de minden csapat életében van ilyen, mikor nem tud úgy készülni a következő feladatra, ahogy azt szeretné. Persze úgy gondolom ilyenkor a legfontosabb, hogy a csapat igazán CSAPAT legyen, küzdjön és összefogjon mindenki! Fontos az egység pályán, kicsit talán most pályán kívül is jobban, mint általában és mindenki támogatása, aki kicsit is magáénak érzi ezt a „csipet-csapatot”!

Szerdán tehát a BEAC gárdája ellen lépünk pályára, idén másodszor, ámde most hazai pályán. Az első meccsen a „Bogdánfy Pokolban” sikerült legyőznünk ellenfelünket. Nyögvenyelős meccsek voltak azok (is) a szezon elején, de szerzett labdáinkkal és könnyű kosarakkal el tudtunk lépni a hazaiaktól és a meccs végére egy viszonylag nagyarányú győzelmet harcoltunk ki! Nagyon jó lenne egy hasonló mérkőzés holnap is, de nem vagyunk telhetetlenek!

A már anno, az első meccs előtt, említett „beac-os” ismerősöm minden meccsem előtt megjósolja az eredményt, amit úgy jegyzek meg, hogy „felhívom” a telefonomról azt a számot, amit Ő mond és meccs után megbeszéljük mennyire volt igaza! Ez a „telefonszám” már hétfő este bekerült a remek kis távbeszélő készülékembe… annyit elárulok,hogy 4 számjegyű :) Ugye nagy titkot árultam el!?

A lényeg, győzni kell! Szerda 17:30kor a városi sportcsarnokban! Egy nagy csata áll előttünk, de együtt menni fog! Hajrá, „kék-fehérek”! :)

Forrás: ztenkk.hu / Horváth Zsófia / Jóna István

Következő mérkőzés
Törekvés SE
Törekvés SE
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2024. 05. 11. 14:00

Kocsis Sándor Sportközpont

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
Törekvés SE
67
::
:
ZTE NKK
71
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#10 Horváth Fruzsina
#13 Ács Alexandra
#15 Óházy Julianna
#20 Szórád Anna
#14 Kovács Georgina
#30 Péterfi Anna
#11 Kocsárdi Réka
#21 Jagodics Lilla
#58 Jurkó Noémi
#0 Kiss Virág
#7 Csalló Jázmin
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg