Hmmmm!Ezek is mi vagyunk! - Karácsony előtt
2011. december 21.
Egy hosszú és fáradságos héten vagyunk túl, amelyet a csapat maximálisan teljesített: háromból három győzelemmel! Köszönjük lányok, a szurkolók nevében is! És hogy erről mit gondol Horváth Zsófi, hát olvassák el!

Egy különleges bejegyzés következik, hiszen csapatunk immár jól megérdemelt pihenőjét tölti és én is a fővárosból jelentkezem. Őszintén bevallom Budapest mindig kettős érzéseket vált ki belőlem, mert szeretem, itt a Család, életem első 18 éve és jó pár dolog még, ámde általában 2 eltöltött nap után már az őrületbe is tud kergetni. :) Most persze ez egy kicsit más, pihenő van, lazítás, találkozás rég nem látott ismerősökkel és persze minden ami „hazai”. Szétszóródtunk kicsi országunk különböző városaiban és biztos vagyok benne, mindenki nagyon jól érzi magát a „sajátjában”! Szükségünk is van erre a kikapcsolódásra, pihenésre, hogy 27-én majd újult erővel találkozhassunk „második otthonunkban” :)!

Most kicsit visszatérek a múlt szombaton lejátszott mérkőzésünkre, mert talán hiba lenne „átlépni fölötte”! Továbbra sem fogom játékunkat fényezni és egekbe magasztalni, mert még mindig hiszem, hogy ennél mi többet tudunk, de Cegléden egyszerűen jó volt a pályán lenni. Mondjuk volt is elég időnk, hogy ott legyünk, mert ugye 50 perc az 50 perc. :)  Nem sűrűn játszik az ember kétszeres hosszabbításos meccset, de itt megmutatkoznak dolgok, amik talán egy szimpla” mérkőzésen nem. Lehet, hogy már mondtam ilyet, azaz biztos igen, de most sokszorosan igaznak tartom, hogy büszke vagyok Csapatomra! Most talán lehet mondani, hogy igazi nagybetűs Csapatként működtünk. Egy sima mérkőzés sem lett volna egyszerű, az elmúlt hét erőltetett irama után, de egy ilyen…. pláne! Csipet-csapatunk megmutatta, hogy megy ez neki így is! Úgy gondolom tényleg mindenki hozzá tette azt, amit tudott! A pályán lévők, a kispad minden tagja és persze itt szeretném megemlíteni, hogy szerintem jöttek azok az „energia” küldemények Egerszeg irányából is! Valami átlendített minket a holtponton és nem annyira fiatalos csapatunk a végén mégis csak „lehagyta” az ellenfelet!

Köszönet mindenkinek, aki gondolt ránk és szurkolt nekünk! Az izgalmak külön, kis Karácsonyi meglepetések voltak, hogy utána még szebb legyen a győzelem! :)

Szeretném megköszönni azoknak, akik olvasnak Minket itt és követik csapatunk életét! Remélem az eddigi „történésekkel” meg vannak elégedve és bízom benne, hogy a második félévben ennél csak jobb eredményekkel, hírekkel szolgálunk majd! Köszönet azoknak, akik szurkolnak nekünk és a nehezebb időkben is velünk vannak, élőben, interneten, bárhogyan követik csapatunk szereplését! Ezúton szeretnék mindenkinek nagyon szép Karácsonyt kívánni, sok szép meglepetést, finom halászlevet (na azt én nagyon várom :) ), bejglit, szaloncukrot és mindenkinek,amit még kíván!

Természetesen ne feledkezzünk meg azon „kék-fehér”-ekről sem, akik nem a pihenő kellemes pillanatait töltik, hanem egy igen nagy csatára készülnek ma este! Fiaink, fiatalok és „öregek”, egy igen hosszú túrán vannak túl, amivel átszelték az országot, hogy „szembeszálljanak” a Debrecen csapatával. Kívánom, hogy mind a felnőtt és U23-as csapat is szerezze meg a jól megérdemelt győzelmet! Nem hiszem, hogy bárkinek is lehetne ennél sokkal szebb karácsonyi ajándéka! Ígérem, az energia innen már úton van és biztos vagyok benne, hogy messzebbről is érkezik!

Hajrá, Fiúk!!! Mindent bele!!!

Forrás: ztenkk.hu / Horváth Zsófi / Jóna István

Következő mérkőzés
Törekvés SE
Törekvés SE
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2024. 05. 11. 14:00

Kocsis Sándor Sportközpont

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
Törekvés SE
67
::
:
ZTE NKK
71
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#10 Horváth Fruzsina
#13 Ács Alexandra
#15 Óházy Julianna
#20 Szórád Anna
#14 Kovács Georgina
#30 Péterfi Anna
#11 Kocsárdi Réka
#21 Jagodics Lilla
#58 Jurkó Noémi
#0 Kiss Virág
#7 Csalló Jázmin
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg