Hmmmm! Ezek is mi vagyunk! - Sok kicsi, sokra megy!
2011. november 18.
Úgy tartja a mondás, hogy sok kicsi , sokra megy. ez szerintem igaz lesz a Pécs elleni bajnokira is. Ha csapatként összedolgozunk, és apró pontokkal megzavarjuk az ellenfelet, akkor meglepetést okozhatunk. A következő sorokban nézzük, hogy látja ezt bloggerünk Horváth Zsófi:

" Ha magyar női kosárlabda, akkor úgy gondolom, az első két gondolatban ott van a Pécs csapata. Legenda, történelem, aranyak, bajnokik, kupák… sorolhatnám, mi minden kötődik a baranyai székhely kosárlabda csapatának a nevéhez. Persze nem fogom… mert ez ugye a 2011-2012-es szezon és még semmi sincs lejátszva! :)

Személyes emlékem is rengeteg van a Pécs csapatával. Ezek közt is bőven van pozitív és negatív. Bajnoki döntők, Kupadöntők, alapszakasz meccsek, ilyen is olyan is. A Zalaegerszeg csapatával is vívtam már szoros mérkőzést a pécsi csapat ellen, szóval semmiben sincs hiány. Ámde mint említettem, újév, új szezon, új meccsek!

Úgy gondolom a november 19-ére kiírt Zalaegerszeg-Pécs meccset nem csak a két csapat és annak szurkolói várják nagy érdeklődéssel! Büszkén mondhatom, hogy kis csapatom az elmúlt években bebizonyította, hogy nem lehet fél várról venni, főleg hazai pályán! Ebből kifolyólag a kosaras társadalom talán és remélem, kíváncsian várja, hogy hogyan is alakul ez a szerencsére már rangadónak nevezhető mérkőzés! Természetesen hozzá kell tennem, hogy ha fogadásokat tennének az illetők a meccsre, akkor az valószínű nem a mi győzelmünkről szólna, de szeretnénk holnap kibabrálni azokkal az emberekkel, akik meg is teszik ezeket a fogadásokat! :)

Ez egy olyan mérkőzés a csapat szempontjából, ami mindig furcsa. Elvárják a győzelmet a „külsősök”? Elvárjuk e mi? Hisszük e, hogy meglehet? Kettősség van ebben, de úgy gondolom, hogy nekünk mindenképpen úgy kell pályára lépnünk, hogy ne érezzünk iszonyatos nyomást a vállunkon, de emellett higgyük el magunkról, hogy képesek vagyunk rá, a győzelemre! Egy ilyen meccs tud extrákat is kihozni játékosokból… reméljük így lesz!
A hétre kitérve, kicsit kisebb terhelést kaptunk, mint az elmúlt időben, de ez talán szükséges is volt, hogy kicsit regenerálódjunk és kisebb-nagyobb sérüléseinket rendbe hozzuk! A szokásos edzőmérkőzésen még csak 7 felnőtt játékosunk lépett pályára, de az utolsó két nap már mind a 8-an részt vettünk az edzéseken. Ez örömteli hír csapatunk számára! Úgy gondolom, pénteki utolsó edzésünk jó ritmusú volt, és ha ezt sikerül a holnapi meccsre átvinnünk, akkor egy lépés már megvan a sikerhez! Persze ez nem lesz elég, de sok kicsi, sokra megy! Szívvel-lélekkel és persze ésszel játszva meg lehet az az eredmény, amit legbelül azért mindenki titkon remél!

Természetesen a „sok kicsi”-be bele tartoznak a szurkolók is! Ha valamikor, hát most nagyon nagy szükségünk lesz minden hazai, biztató és pozitív hangra! Remélem, minél több ember jön ki a szombat esti mérkőzésre és azt, hogy a meccs után együtt örülhetünk egy szép sikernek! Akkor kalandra fel és előre együtt a sikerért!

Hajrá, „kék-fehérek”!

Forrás: ztenkk.hu / Horváth Zsófi / Jóna István

Következő mérkőzés
Törekvés SE
Törekvés SE
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2024. 05. 11. 14:00

Kocsis Sándor Sportközpont

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
Törekvés SE
67
::
:
ZTE NKK
71
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#20 Szórád Anna
#58 Jurkó Noémi
#0 Kiss Virág
#10 Horváth Fruzsina
#11 Kocsárdi Réka
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#21 Jagodics Lilla
#30 Péterfi Anna
#15 Óházy Julianna
#14 Kovács Georgina
#7 Csalló Jázmin
#13 Ács Alexandra
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg