Szeretnénk visszavágni a Nyíregyházának
2024. február 10.

Vasárnap 15 órától újra hazai pályán játszik csapatunk. Ellenfelünk a Nyíregyházi Kosársuli csapata lesz, akiknek van miért visszavágni. 

Az elmúlt hétvégén hosszú és fáradságos túrán vett részt csapatunk, hiszen előbb Debrecenben, majd Nyíregyházán léptek pályára a lányok. Az elsőt megnyerték, a másodikon viszont szoros mérkőzésen vesztesen hagyták el a parkettet. Rózsás Gábor vezetőedzőtől érdeklődtünk, mennyire sikerült a regeneráció és a felkészülés a héten:

-Egy nap pihenőt kapott a csapat a kétnapos keleti túra után, többre sajnos most nincs időnk. Nagy öröm volt kedden újra teljes kerettel nekivágni az edzésnek. Mindenki állapota jelenleg stabilan jónak tűnik, bízunk benne, hogy így is marad a dolog.

Gondolom fűt benneteket a visszavágás a Nyíregyháza ellen. Mi lehet a jó taktika? 
-A Nyíregyházi Kosársuli egy erős csapat, eleve egy csoporttal feljebb kellett volna indulniuk. Illetve a kezdeti vereségek után halasztottak is pár mérkőzést - köztük ellenünk is - és további játékosokat is igazoltak, aktiváltak. Hazai pályán természetesen szeretnénk győzelemmel kedveskedni szurkolóinknak, amihez mindenképpen jobb védekezésre lesz szükségünk, mint az idegenbeli találkozón.

Még öt mérkőzés van az alapszakaszban. Az ötből három előttünk van a tabellán kettő jelenleg mögöttünk. Milyen alapszakasz hajrára számítasz?
-Ahogy az várható volt, a sok hasonló játékerőt képviselő csapat versengésében egyre inkább kezdenek kiegyenlítődni a mérlegek, sűrűsödik a mezőny. A tabellán elfoglalt pillanatnyi helyezésektől függetlenül minden ellenfél ellen igyekszünk tisztességesen felkészülni, ez a hátralévő összecsapások előtt is így lesz. Nyilván mindenki győzni szeretne, ezzel mi is így vagyunk, s azért dolgozunk a továbbiakban is, hogy minél többször sikerüljön!

Vasárnap 15 órától tehát várjuk szurkolóinkat az Ostoros Károly Csarnokban, hogy együtt szurkoljuk ki a győzelmet csapatunknak!

Hajrá ZTE NKK, hajrá lányok!

2024. február 10. ZTE NKK 

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs

Várjuk szurkolóinkat a 2024/2025-ös szezonban is!

Előző mérkőzés
::
:
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#20 Szórád Anna
#21 Jagodics Lilla
#30 Péterfi Anna
#11 Kocsárdi Réka
#0 Kiss Virág
#14 Kovács Georgina
#58 Jurkó Noémi
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#13 Ács Alexandra
#15 Óházy Julianna
#7 Csalló Jázmin
#10 Horváth Fruzsina
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg