Nagy csata várható vasárnap
2022. április 23.

A 25. fordulóban a Csata DSE együttesét látjuk vendégül vasárnap 13 órától. 

Még hat forduló van hátra a szezonból, és egyre élesedik a harc a dobogós helyek megszerzéséért. Ellenfelünk listavezetőként, nyilvánvalóan a bajnoki cím megszerzésére törekszik. Nekünk, hogy a céljainkat elérhessük, le kell győznünk a legjobbakat, köztük a Csatát. A lányok keményen készültek a héten az összecsapásra. 

" Elsődlegesen próbáltuk visszanézni, illetve kielemezni az egymás elleni idegenbeli mérkőzésünket. Ezen felül pedig szeretnénk kijavítani a MAFC elleni botlásunkat és nagy erőket mozgósítottunk a héten, hogy ezt végre tudjuk hajtani. Kulcskérdés lesz, hogy mennyire tudjuk majd a kizárásokból megakadályozni ellenfelünket a támadó lepattanók megszerzésében, illetve az alsó posztos játékukat hogy tudjuk kontrollálni. Ha ezekben jobbat tudunk nyújtani, mint mondjuk az előző hétvégi mérkőzésen, akkor azt gondolom, hogy bármi lehetséges, főleg mert mi hazai pályán játszunk"- mondta honlapunknak a mérkőzés előtt Czukor Bence vezetőedző. 

Hogy sikeresek lehessünk, vasárnap mindenkinek oda kell tennie magát. Az összecsapás előtt fiatal játékosunkat Szórád Annát kérdeztük:

 

Hajrá csajok!

2022. április 23. ZTE NKK

Következő mérkőzés
Törekvés SE
Törekvés SE
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2024. 05. 11. 14:00

Kocsis Sándor Sportközpont

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
Törekvés SE
67
::
:
ZTE NKK
71
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#20 Szórád Anna
#30 Péterfi Anna
#21 Jagodics Lilla
#13 Ács Alexandra
#58 Jurkó Noémi
#10 Horváth Fruzsina
#15 Óházy Julianna
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#14 Kovács Georgina
#7 Csalló Jázmin
#0 Kiss Virág
#11 Kocsárdi Réka
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg