Hosszú idő után újra itthon
2021. március 17.

Serdülő Bajnokság Alapszakasz II. 3. forduló- Gellérné Gulyás Ildikó edző beszámolója. 

Hosszú idő után végre hazai pályán játszhatott serdülő csapatunk. Az előző fordulóhoz képest Kocsárdi Réka, és Varga Réka szerencsére felgyógyult, viszont továbbra is nélkülöznünk kellett Jagodics Lillát. Mostani két ellenfelünket azonban ebben a felállásban is verhetőnek ítéltem meg, de egyiküket sem lehetett félvállról venni, a győzelmekhez mindenképpen jó játékra volt szükség.

Először a fiatal győri csapattal találkoztunk, ahol lendületes kezdéssel, elsősorban Kocsárdi Réka eredményességének köszönhetően hamar nagy előnyre tettünk szert, amit a második negyedben főleg Varga Réka pontjaival tovább növeltünk. A harmadik negyed kicsit gyengébbre sikerült, kimaradtak a dobásaink, akadozott a pontszerzés, több eladott labdánk is volt, a győri lányok pedig egyre eredményesebben fejezték be támadásaikat. A vezetésünk azonban nem került veszélybe, a negyedik negyedben pedig ismét beindult a pontgyártás, sok szép akciót láthattunk.

Széchenyi KA/B – ZKTE 59:92 (8:25, 14:28, 18:11, 19:28)
ZKTE: Kocsárdi Réka 33, Varga Réka 32, Bartáky Panka 8, Szakonyi-Nagy Virág 6, Balázs Kitti 4, Altinger Zsófia 3, Jóna-Horváth Jázmin 2, Bekő Ráhel 2, Hoffmann Virág 2, Vendég Réka, Csalló Jázmin, Kiss Virág. edző: Gellérné Gulyás Ildikó 

Következő ellenfelünk, a Várpalota teljesen más „típusú” csapat. Magasabb, erősebb testalkatú, de többségében kevésbé képzett játékosokból áll. Itt is hamar megvolt a biztos vezetés, és megint csak a harmadik negyedben volt egy kis hullámvölgy, majd a végére újra „helyreállt a rend”, és meglett a biztos győzelem.

ZKTE – Várpalotai Gepárdok 80:54 (22:13, 20:11, 16:17, 22:13)
ZKTE: Kocsárdi Réka 20, Varga Réka 20, Jóna-Horváth Jázmin 9, Bartáky Panka 8, Altinger Zsófia 8, Szakonyi-Nagy Virág 6, Csalló Jázmin 5, Vendég Réka 2, Bekő Ráhel 2, Németh Szonja, Kiss Virág, Balázs Kitti. Edző: Gellérné Gulyás Ildikó

Gellérné Gulyás Ildikó:-Elégedett vagyok az eredménnyel, és a harmadik negyedek kivételével, a játék képével is. Nagyon szépen teljesített Kocsárdi Réka, és Varga Réka, láttam néhány szép dolgot Bartáky Pankától, és Jóna-Horváth Jázmintól, sokat dolgozott Szakonyi-Nagy Virág, de mindenki más is igyekezett valami pozitívumot hozzátenni a győzelemhez. Ez alkalommal elbírtuk Jagodics Lilla hiányát, pontosabban Ő is a cserepadról támogatta a csapatot. Gratulálok a lányoknak!

2021. március 17. ZKTE 

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs

Várjuk szurkolóinkat a 2024/2025-ös szezonban is!

Előző mérkőzés
::
:
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#14 Kovács Georgina
#0 Kiss Virág
#7 Csalló Jázmin
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#15 Óházy Julianna
#11 Kocsárdi Réka
#20 Szórád Anna
#21 Jagodics Lilla
#10 Horváth Fruzsina
#58 Jurkó Noémi
#30 Péterfi Anna
#13 Ács Alexandra
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg