A Nyíregyháza ellen zárja a szezont felnőtt csapatunk
2024. május 21.

Az Amatőr NB I-ben a Törekvés elleni párharc megnyerésével kiderült csapatunk a 13-14. helyért szállhat harcba. Az utolsó pároscsatát a Nyíregyháza csapata ellen kell megvívni a lányoknak. 

-Hosszú szezonunk van, már 24 mérkőzés van a hátunk mögött, de még mindig van egy párharc két összecsapással. Az iskolákban ilyenkor már szintén a végjáték zajlik, az érettségi vizsgák és a vizsgaidőszak alakítja aktuális utazó keretünket a véglegesre. A legnehezebb részfeladat az első mérkőzésen az, hogy 6 órás buszút után a lehető legfrissebben tudjunk nekikezdeni a játéknak. A bajnokság ezen szakaszában nyilván már sok meglepetést nem tartogatnak egymásnak a küzdő felek, a pillanatnyi forma a döntő faktor- mondta Rózsás Gábor vezetőedző. -16 győzelemnél járunk, parádés alapszakaszt zártunk, a rájátszásban 2 vereség mellett 4 sikert könyvelhettünk el, s az utolsó párharcot meg is tudtuk nyerni, ismét léptünk egyet előre. Természetesen az utolsó párharcba is beleadunk mindent, ami még a csapatban maradt, ha ez győzelemmel vagy győzelmekkel is párosul az hab lesz a tortán! Elégedettek és büszkék lehetünk az elmúlt nagyon hosszú 9 és fél hónapra, de még nem dőltünk hátra!

A Nyíregyháza elleni pároscsatát szerdán 17 órakor kezdi csapatunk, majd a visszavágót vasárnap délután 15 órakor várjuk a szurkolókat az Ostoros Károly Csarokba! Nagyon sokat segítettek nekünk lelkes és hangos támogatásukkal az idényben, zárjuk együtt a 2023/2024-es szezont!

2024. május 21. ZTE NKK 

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs

Várjuk szurkolóinkat a 2024/2025-ös szezonban is!

Előző mérkőzés
::
:
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#13 Ács Alexandra
#58 Jurkó Noémi
#14 Kovács Georgina
#0 Kiss Virág
#7 Csalló Jázmin
#30 Péterfi Anna
#15 Óházy Julianna
#10 Horváth Fruzsina
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#21 Jagodics Lilla
#11 Kocsárdi Réka
#20 Szórád Anna
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg