ZTE NKK, Miskolc, Nagy Dorci
2014. november 21.
A DVTK mérkőzésre hangolunk Nagy Dórival.

Szombaton az Aluinvent DVTK Miskolc látogat Zalaegerszegre a hatodik fordulóban. Az elmúlt hét végén a Győr volt kénytelen meghajolni a lányok akarata előtt. A győzelemben nagy szerepet vállalt Nagy Dóra, aki nem csak irányítja, de pontjaival is segíti csapatunkat A fiatal játékos ebben a szezonban szerződött a PEAC Pécs együttesétől Zalaegerszegre. Nyáron az U20-as B divíziós EB-n a torna MVP- ének választották. Csapatunknál is hétről –hétre bizonyítja hogy jó döntés volt ide hozni. Kedvessége és odaadása már a szurkolóknak is feltűnt. Egyesületünk irányítójával az idénykezdetről, szabadidőről, tervekről és a DVTK elleni találkozóról is beszélgettünk. 

Miért döntöttél A ZTE NKK mellett ?

-Ezt láttam a legkedvezőbbnek, ha ide jövők, itt sokat lehet játszani, tapasztalatokat és rutint lehet szerezni. 

Milyen a csapat, hogy érzed magad? 

- Nagyon jó a csapat, olyanok vagyunk mint egy kis család, nagyon szeretek itt lenni.

 Egy mozgalmas nyár után vagy túl, milyen volt a felkészülés? 

-Igen ez az időszak nem a pihenésről szolt, de úgy gondolom nem is baj, mert egy szép nyarat zártunk. A felkészülés kemény, hosszú de ugyanakkor hasznos is volt szerintem mindenki számára. Mar alig vártuk hogy elkezdődjön a szezon.

Mit vársz ettől az évtől, a csapattól?

- Azt varom, hogy az összes mérkőzésen, olyan hasznos legyek a csapatomnak, hogy akar győzelemre is tudjam vezetni őket, es tőlük pedig azt, hogy segítsenek nekem, és közös erővel bejussunk, akar a legjobb négy köze. De szerintem, akkor sem leszünk elkeseredve, ha ne adj Isten 5-8 között leszünk.

 Milyen itt Zalaegerszegen, milyenek az emberek a csapattársak, a környék? 

- Kicsit furcsa, mert ugye ez egy kis varos, én pedig eddig nagy varosban éltem. De ettől függetlenül, nagyon jól érzem magam itt. Mindenki nagyon kedves, segítőkész,  barmi gond, probléma van bárkihez lehet fordulni.

Mit csinálsz szabadidődben?

-Általaban pihenek, alszok próbálok regenerálódni minél gyorsabban a következő edzésre.  Vagy filmet nézek, vagy pedig mivel idén kezdtem el a jogosítványt, így jelenleg a szabadidőmet erre áldozom, hogy minél jobban sikerüljön.

Hogy élted meg a Győr elleni bravúrt?

Próbáltuk a maximumot kihozni, harcolni egymásért és ennek meg lett az eredménye. Nagyon örülök, hogy egy hosszabbításos vereség után győzni tudunk.

Mit vársz a csapattól a DVTK ellen?

- Azt varom a csapattól és persze magamtól is, hogy ugyan olyan akarással es kitartással jasszunk, mint ahogy a Győr ellen,  mert akkor a Diósgyőrt is meg lehet fogni!

 

Dórinak ez a találkozó különleges hangsúllyal bír, hiszen a szülővárosának Miskolcnak a csapata ellen kell jó teljesítményt nyújtania. Reméljük sikerül majd a lányoknak egy jó mérkőzést játszani a jóval esélyesebb és erősebb kerettel rendelkező DVTK ellen. A mérkőzés előzményeihez hozzátartozik, hogy Gáll Tamás vezetőedzőt a szövetség egy mérkőzésre eltiltotta a Győr elleni kiállításáért, ezért a kispadon Bukics Zsolt másodedző irányítja majd a lányokat. 

A mérkőzés időpontja:

            ZTE NKK- Aluinvent DVTK Miskolc 
Zalaegerszeg, Városi Sportcsarnok2014. november 22 16.30

Jv: Farkas Gábor,  Gelencsér György,  Radnóti Miklós  (ell: Várhalmi Zsolt )

Hajrá lányok, hajrá ZTE!

Pity 

Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2024. április 25. 18:40

Rájátszás 9-16. hely

Budapest, Grosics Gyula Általános Iskola

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#0 Kiss Virág
#15 Óházy Julianna
#58 Jurkó Noémi
#14 Kovács Georgina
#10 Horváth Fruzsina
#20 Szórád Anna
#30 Péterfi Anna
#7 Csalló Jázmin
#13 Ács Alexandra
#11 Kocsárdi Réka
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#21 Jagodics Lilla
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg