ZTE NKK- Vasas Akadémia edzői értékelés
2017. október 13.

Hazai pályán egy harcos Vasas Akadémia ellen játszottunk. Habár végig nálunk volt az előny, a fővárosiak megmutatták, hogy kell küzdeni. A találkozó után játékosok és az edzők is értékeltek. 

Tóth Orsolya:- Tudtuk, hogy nehéz meccs lesz és végig nagyon küzdöttünk, de a hazaiak elmentek húsz ponttal. Nem adtuk fel és küzdöttünk és felhoztuk magunkat a közelükbe, ami mutatja, hogy képesek vagyunk a jó játékra. 

Elisabeth Pavel:- Hektikus volt a játékunk, ami annak köszönhető, hogy egy kicsit kiszámíthatatlan volt a játékuk. Hagytuk, hogy ezt a stílust ránk ragasszák, ahelyett hogy ezt fordítva lett volna. A támadójátékkal elégedett vagyok, de egy mérkőzés után nem lehetünk maradéktalanul elégedettek, főleg úgy hogy rosszul reagáltunk az alacsony szerkezetes játékéra a Vendégeknek. 

Földi Attila:- Igyekszünk agresszívek, lenni és a letámadást jól alkalmazni, mivel a szerkezetünk is ezt sugallja. Nagy hullámvölgyeink vannak. Van olyan, amikor jól játszunk, de vannak nagy mélypontok is a játékunkban. Pontokban nincsen gondunk az elmúlt pár mérkőzésen, valójában a védekezésünkkel vannak problémáink. Ha ezen javítani tudunk, akkor előbbre léphetünk.   

Gáspár Dávid:- Gratulálok a Vasas fiataljainak, akik a rutinos játékosaink ellen remekül játszottak. Készültünk a Vasas agresszív, gyors játékából, de mégis sikerült sokszor ránk erőltetniük ezt a stílust, a kapkodást. A támadással elégedett lehetek, de a védekezésünkkel ezúttal nem lehetek az, sok hiba akadt benne. Ennek ellenére gratulálok a lányoknak a győzelemhez. 

2017. október 13. ZTE NKK 

Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2024. április 25. 18:40

Rájátszás 9-16. hely

Budapest, Grosics Gyula Általános Iskola

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#20 Szórád Anna
#58 Jurkó Noémi
#14 Kovács Georgina
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#10 Horváth Fruzsina
#0 Kiss Virág
#30 Péterfi Anna
#15 Óházy Julianna
#13 Ács Alexandra
#11 Kocsárdi Réka
#7 Csalló Jázmin
#21 Jagodics Lilla
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg