Zárt kapus lesz a DVTK mérkőzés
2020. november 03.

Szerdán 18 órától az Aluinvent –DVTK együttesét fogadjuk. 

A találkozóval kapcsolatos fontos információ, hogy eredetileg nézők előtt rendeztük volna a bajnokit, de kedden a kormányülésen újabb döntéseket hoztak: rendezvényeken, sportrendezvényeken, mozikban, színházakban csak minden 3. széken lehet ülni, és a maszk használata kivétel nélkül kötelező. Ezt az új rendelkezést ilyen rövid idő alatt nem tudjuk megfelelően megvalósítani, így klubunk amellett döntött, hogy zárt kapuk mögött, nézők nélkül rendezzük meg a mérkőzést. Szurkolóinktól ezúton is elnézést kérünk! 

Nem vagyunk könnyű helyzetben, mivel kevés időn volt konkrétan a DVTK ellen felkészülni. Október 21-én a Szekszárd ellen játszottunk utoljára tétmérkőzést, közben elmaradt, pontosabban halasztásra került a PEAC Pécs, a Vasas Akadémia és a Sopron Basket elleni találkozó is. Szerdai ellenfelünk a TFSE-MTK elleni bajnoki is más időpontban kerül megrendezésre. Szeretnénk egy kicsit előbbre lépni, de ehhez sokat kell tenniük a lányoknak. 

Sajnos az utolsó meccsen Deanna Tuchscherer lába megsérült. Szerencsére törése nincsen, de a játéka kérdéses, csakúgy, mint Dömötör Dorináé, aki betegség miatt fog hiányozni. 

A mérkőzés előtt fiatal játékosunkkal, Horváth Fannival beszélgettünk:

 

Hajrá lányok!

2020. november 3. ZTE NKK 

Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2024. április 25. 18:40

Rájátszás 9-16. hely

Budapest, Grosics Gyula Általános Iskola

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#30 Péterfi Anna
#7 Csalló Jázmin
#11 Kocsárdi Réka
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#0 Kiss Virág
#13 Ács Alexandra
#20 Szórád Anna
#14 Kovács Georgina
#15 Óházy Julianna
#10 Horváth Fruzsina
#21 Jagodics Lilla
#58 Jurkó Noémi
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg