tippmix
Véget ért a nyár kosarasainknak
2017. augusztus 01.

Kedden délelőtt elkezdte a felkészülést a 2017/2018-as bajnoki szezonra a csapatunk. A Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban az első összetartáson a magyar mag érkezett edzésre. A tavalyi keretből Gáspár –Szalay Virág, Jurkó Noémi, Hegedüs-Őri Györgyi, Vincze Virág, Kovács Georgina, míg az érkezők közül Gorjanácz Ágnes és Liska Nikoletta hajtotta végre az erőnléti edzőnk Adrovicz Béla utasításait. 

-Az első edzést ráhangolódásnak szántuk, majd fokozatosan erősödnek a tréningek. - tájékoztatott Horváth Zsófia másodedző, aki az első két hétben Gáspár Dávid nélkül dirigálja a csapat edzéseit. 

A kiváló játékos elmondta, hogy egy kicsit még fura neki a helyzet, de nagyon várja a közös munkát az újakkal és az egykori csapattársakkal. A programban termi és edzőtermi munka szerepel a következő két hétben. 

Két soproni fiatal csatlakozott a kerethez, egyikük Varga Kamilla (1-2-es poszt), aki az U18-as válogatottal készül az augusztus 5-én kezdődő magyarországi Európa Bajnokságra. A másik fiatal Liska Nikoletta (4-5-ös poszt) már a társakkal tartott az első napon is. Mindkettejük, szeptembertől városunkban folytatják tanulmányaikat a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Zalaegerszegi Képzési Központjában.  

Az összetartáson új masszőrt is avattunk, mivel ettől az idénytől a ZTE FC korábbi gyúrója Molnár László felel a lányok izmainak lazításáért. 

Az edzésen jelen volt vezetőedzőnk is, aki előző este érkezett haza Udinéből az U19-es VB-ről, ahol Balogh Judit munkáját segítette másodedzőként, csütörtöktől pedig már a soproni EB-n teheti ugyanezt. 

A felnőtt kerethez szeptember 1-én csatlakoznak majd a légiósok Nadia Parker, Janeeshea „Chucky” Jeffery, Elisabeth Pavel és Sigi Koizar. 

Az „A” csoportos csapat mellett az idén az amatőr bajnokságban is indítunk csapatot, amit Horváth Zsófia és Gáspár - Szalay Virág irányít majd. 

Fotók: Pezetta Umberto

2017. augusztus 1. ZTE NKK
 

Következő mérkőzés
::
vs
Előző mérkőzés
::
:
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#10 Jurkó Noémi
#15 Böröndy Vivien
#14 Kovács Georgina
#13 Horváth Zsófia csk
#16 Vincze Virág
#5 Kovács Cintia
#9 Velkey Krisztina
#12 Ashley Daniels
#8 Nagy Dóra
#6 Gáspár-Szalay Virág
#7 Orsó Viktória
#4 Hegedüs-Őri Györgyi
#11 Kirby Burkholder
Galéria
Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Támogatók
Webmark