Vasárnap a Vasast fogadjuk
2021. október 29.

Két idegenbeli és egy Hepp kupa mérkőzés után újra hazai pályán szurkolhatunk csapatunknak. 

Vasárnap 17 órától a Vasas Akadémia fiataljai lesznek az ellenfelünk. Szeretnénk javítani helyzetünkön, ami jelen állás szerint kettő győzelem és kettő vereség. Sajnos a BEAC ellen, akik az elsőosztályú sorukkal játszottak, nem sok esélyünk volt, de annál több a PEAC ellen, ahol egy hektikus mérkőzésen kaptunk ki a hajrában. 

Nehézségeinket tetézte, hogy erre a szezonra elvesztettük első számú irányítónkat, Sánta Petrát, aki a Hepp Kupa mérkőzés bemelegítésekor szenvedett keresztszalag szakadást. A pécsi mérkőzésen a fiatalok jól helyt álltak, így bizakodhatunk, hogy megoldható lesz Petra kiesése. 

A fővárosiak utánpótlásnevelése nem csak idehaza, hanem nemzetközileg is elismert, így harcos és győzni akaró fiatalokra kell számítanunk vasárnap. Célunk nem lehet más, mint rutinnal és nagy akarattal megőrizni a hazai veretlenséget és legyőzni a Vasast. 

A találkozó vasárnap 17 órakor kezdődik. 

A mérkőzésére a belépés ingyenes. A szurkolók a sportcsarnok hátsó ajtajánál, a porta oldalán tudnak csak a terembe bemenni. A mérkőzésen a védettségi igazolvánnyal rendelkező személy vagy felügyelete alatt álló 18 év alatti személy vehet részt nézőként.

Hajrá csajok!

2021. október 29. ZTE NKK

Következő mérkőzés
::
vs

Előző mérkőzés
Zsíros AK.
81
::
:
ZTE NKK
83
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#14 Kovács Georgina
#21 Jagodics Lilla
#10 Horváth Fruzsina
#15 Óházy Julianna
#58 Jurkó Noémi
#11 Kocsárdi Réka
#20 Szórád Anna
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#30 Péterfi Anna
#7 Csalló Jázmin
#0 Kiss Virág
#13 Ács Alexandra
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV