tippmix

Újabb erős ellenfélhez utazunk
2020. január 18.

Ma 18 órától az Aluinvent DVTK Miskolc vendégei leszünk a Generali Arénában.

Újabb erős ellenféllel kell szembe néznünk, de ha átfordíthatom a gondolatot, ebben a bajnokságban nincs könnyű ellenfél. A DVTK a bajnokság egyik legerősebb kerettel rendelkező csapata, amit bizonyítottak is eddig. Jó egyéni képességekkel rendelkező játékosokkal rendelkezik Cziczás László, ami nagyban megnehezítette a felkészülésünket a mérkőzésre. Nehéz találkozóra számítunk, de szeretnénk csapatszinten jól teljesíteni és kihasználni az adandó lehetőségeket és kemény ellenfele lenni a házigazdának.

November óta folyamatos fejlődésen megy keresztül csapatunk. Horváth Zsófia irányításával megtalálták a lányok a helyüket a csapatszerkezetben. A sorozatos jó eredmények megfelelő önbizalmat adnak játékosainknak, akik a jobb kerettel rendelkező ellenfelek ellen is bátor játékkal rukkolnak elő. Horváth Zsófi bizakodó a találkozót illetően:

- Egyénileg valóban nehéz felkészülni a DVTK-ból, hiszen válogatottak és remek külföldi játékosok alkotják a keretüket. Nekünk csapatként kell jól játszanunk és harcosan kell védekeznünk. Természetesen a hazaiak az esélyesek, de ezzel nem foglalkozunk, hanem megpróbálunk a maximumon játszani és meglepetést okozni.

A mérkőzés felvezetésére, egy szinte „hazai” játékost Nagy Dórát kértük:

 

A találkozó 18 órakor kezdődik. 

Hajrá Csajok!

2020. január 18. ZTE NKK 

Következő mérkőzés
::
vs

Maradj otthon!

Várjuk a 2020-2021-es szezont!

Előző mérkőzés
::
:
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
Janis Ndiba
Kovács Georgina
Andjela Delic
Dömötör Dorina
Nagy Dóra
Horváth Fanni
Jurkó Noémi
Horváth Fruzsina
Kirby Burkholder
Kuttor Enikő
Horti Dóra
Keyona Hayes
Preisinger Boglárka
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV