Újabb erős ellenfélhez utazunk
2020. január 18.

Ma 18 órától az Aluinvent DVTK Miskolc vendégei leszünk a Generali Arénában.

Újabb erős ellenféllel kell szembe néznünk, de ha átfordíthatom a gondolatot, ebben a bajnokságban nincs könnyű ellenfél. A DVTK a bajnokság egyik legerősebb kerettel rendelkező csapata, amit bizonyítottak is eddig. Jó egyéni képességekkel rendelkező játékosokkal rendelkezik Cziczás László, ami nagyban megnehezítette a felkészülésünket a mérkőzésre. Nehéz találkozóra számítunk, de szeretnénk csapatszinten jól teljesíteni és kihasználni az adandó lehetőségeket és kemény ellenfele lenni a házigazdának.

November óta folyamatos fejlődésen megy keresztül csapatunk. Horváth Zsófia irányításával megtalálták a lányok a helyüket a csapatszerkezetben. A sorozatos jó eredmények megfelelő önbizalmat adnak játékosainknak, akik a jobb kerettel rendelkező ellenfelek ellen is bátor játékkal rukkolnak elő. Horváth Zsófi bizakodó a találkozót illetően:

- Egyénileg valóban nehéz felkészülni a DVTK-ból, hiszen válogatottak és remek külföldi játékosok alkotják a keretüket. Nekünk csapatként kell jól játszanunk és harcosan kell védekeznünk. Természetesen a hazaiak az esélyesek, de ezzel nem foglalkozunk, hanem megpróbálunk a maximumon játszani és meglepetést okozni.

A mérkőzés felvezetésére, egy szinte „hazai” játékost Nagy Dórát kértük:

 

A találkozó 18 órakor kezdődik. 

Hajrá Csajok!

2020. január 18. ZTE NKK 

Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2024. április 25. 18:40

Rájátszás 9-16. hely

Budapest, Grosics Gyula Általános Iskola

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#0 Kiss Virág
#10 Horváth Fruzsina
#11 Kocsárdi Réka
#14 Kovács Georgina
#7 Csalló Jázmin
#15 Óházy Julianna
#30 Péterfi Anna
#20 Szórád Anna
#58 Jurkó Noémi
#21 Jagodics Lilla
#13 Ács Alexandra
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg