U 12 Országos Jamboree
2017. május 28.

A 2016-’17-es Gyermek Kupa befejezéseként május 19-21-ig Pécsen rendezték meg az U 12 Leány Országos Jamboreet. Ezen a rendezvényen az ország legjobb 16 csapata vehetett részt.

- Már év elején ez volt a célunk, hogy ide bekerüljünk. Ezt olyan jól sikerült teljesíteni, hogy ráadásul a korábbi eredmények alapján csapatunkat az első nyolc közé sorolták be. Sajnos a lebonyolítás rendszere nem teszi lehetővé, hogy itt a továbbiakban megméressük magunkat a többi csapat ellen, pedig biztos vagyok benne, hogy nagyon jó meccseket játszhattunk volna, és fel lehetett volna mérni, hogy hol tartunk a többiekhez képest. – tájékoztatott Gellérné Gulyás Ildikó edző.

A Jamboreen összekeverték a csapatok játékosait, kaptak egy „idegen” edzőt, és ezek a vegyes együttesek mérkőztek meg egymással négy meccsen tét nélkül. Szombat este a csapatok legjobbjaiból összeállított két „All Star” csapat meccsét rendezték. Csapatunkból Török Kata érdemelte ki, hogy itt szerepelhetett. Nagyon ügyesen, a legjobbak között is kiemelkedően játszott, de sajnos egy szerencsétlen ütközés és esés után alkartörést szenvedett. Ezúton is mielőbbi felépülést kívánunk neki!

A kevés szabadidőt igyekeztek jól kihasználni, péntek este megnézték a lányok Pécs belvárosát, szombat délután pedig a Zsolnay Kulturális Negyedbe látogattak el.

- Sokkal jobb lett volna a saját csapatunkkal játszani, de ennek ellenére úgy gondolom minden gyerek élményekkel gazdagodva térhetett haza- összegezte a hétvégét Gellérné Gulyás Ildikó. 

2017. május 28. ZTE NKK

Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#58 Jurkó Noémi
#30 Péterfi Anna
#14 Kovács Georgina
#21 Jagodics Lilla
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#13 Ács Alexandra
#7 Csalló Jázmin
#10 Horváth Fruzsina
#0 Kiss Virág
#15 Óházy Julianna
#11 Kocsárdi Réka
#20 Szórád Anna
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg