tippmix
Sokkal szorosabb is lehetett volna
2017. november 18.

A női NB I/B-s bajnokságban az ELTE-BEAC vendégei voltunk. 

ELTE-BEAC-Újbuda- ZTE NKK II 74-58 (22-14, 19-19, 15-11, 18-14) 
Budapest, Gabányi L. Sportcsarnok, Jv: Sentényi Barna, Kozma Balázs

 ELTE-BEAC-Újbuda: Kovács V. 10, Molnár 4, György 6, Szabó 6, Pusztai 28/12, csere: Nagy 7, Angyal 8, Szűcs 3, Juhász 2, Pfandler -, edző: Balogh Judit 

ZTE NKK II: Varga 10, Kovács G. 18/9, Vincze 4, Jurkó 7/3, Liska 9, csere: Gaál 2, Czukor 6, Kovács C.-, Preisinger 2, Kaj-, edző: Horváth Zsófia

Jól kezdtük a mérkőzést csoportunk második helyezettjének otthonában. 10-12-nél még mi vezettünk, de itt a fővárosiak egy 10-0-s szakaszt csináltak és a negyed végén már nekik volt 8 pont előnyük. A második negyedben, közeledtünk, majd újra elengedtük őket, de ezt a negyedet egálra hoztuk és így 8 pont hátránnyal vártuk a második félidőt.

A következő szakaszban megint fej-fej mellett haladt a két csapat, de a záró negyedre így is 12 pont volt a különbség. Sajnos ebből a hátrányból már nem tudtunk felállni és egy szoros utolsó negyed után a vége egy 16 pontos vereség lett. 10 játékossal érkeztünk a mérkőzésre és mindenki pályára is lépett a Gabányi Sportcsarnokban. Hullámzóan játszottunk és sajnos sem az ellenfél húzóemberét nem tudtuk semlegesíteni, sem pedig a magas embereik kizárást nem tudtuk megoldani. Ezen az estén a dobásaink sem estek és sok volt a nem kikényszerített eladott labda is, ezek összessége hozta a vereséget.

Horváth Zsófia: - Nem vagyok elégedett az eredménnyel, ha 10 ponton belül maradtunk volna, akkor talán az lennék. Arra büszke vagyok, hogy az eredmény ellenére nem gondolom, hogy laza meccs volt ellenfelünknek sem. Ennél sokkal szorosabb mérkőzést szeretnék majd hazai pályán és szeretném, ha kijavítanánk az idegenben elkövetett hibákat! De most már jöhet a következő, hiszen ma újra pályára lépünk a 3. győzelemért!

A csapat idegenbe utazik ismét, ahol a sereghajtó MAF ellen próbálnak meg javítani. 

2017. november 18. ZTE NKK

Következő mérkőzés
::
vs
Előző mérkőzés
::
:
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#15 Nadia Parker
#6 Gáspár-Szalay Virág
#9 Sigi Koizar
#4 Hegedüs-Őri Györgyi
#10 Jurkó Noémi
#14 Kovács Georgina
Galéria
Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Szabadics