Sokat kell tennünk a sikerért!
2019. január 18.

Ma délután a 14. fordulóban újabb rangadó vár csapatunkra. A bajnokságot rosszul kezdő, edzőcserén átesett CMB Cargo-UNI Győr csapatát fogadjuk. Vendégeink sorozatban hat győzelmet szereztek és szeretnék ezt a jó szériát Zalaegerszegen is folytatni.

Természetesen arra készülünk, hogy ez ne sikerülhessen nekik. A héten a lányok keményen készültek, elemeztek, videóztak és csiszolgatták a figurákat is. Mindkét csapat a négy közé igyekszik és ahhoz, hogy ez nekünk sikerülhessen, ahhoz győznünk kell! A Győrnek a játékosállománya nagyon erős és ellenük csak a maximális koncentráció és a csapatmunka lehet eredményes. Cegléden sokat hibáztunk, ezt hazai pályán nem engedhetjük meg magunknak. 

A találkozó a forduló rangadója lesz, de görög légiósunknak, Evanthia Maltsinak is különleges lesz az összecsapás. A vendégeknél játszik honfitársa, jó barátja Artemis Spanou, akivel sok nagy csatát megéltek már. Evinával nem csak a mérkőzésről, hanem arról is beszélgettünk, hogy érzi magát Zalaegerszegen. 

A mérkőzés17 órakor kezdődik és a Cziffra Csaba, Minár László Balázs, Vida József (Forrai Sámuel) bírói hármas vezeti majd. 

A DVTK ellen sokan voltak kíváncsiak a csapatra, reméljük most is sokan kijönnek és szurkolnak nekünk!

2019. január 18. ZTE NKK


 

Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2024. április 25. 18:40

Rájátszás 9-16. hely

Budapest, Grosics Gyula Általános Iskola

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#14 Kovács Georgina
#15 Óházy Julianna
#10 Horváth Fruzsina
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#11 Kocsárdi Réka
#58 Jurkó Noémi
#21 Jagodics Lilla
#20 Szórád Anna
#7 Csalló Jázmin
#13 Ács Alexandra
#0 Kiss Virág
#30 Péterfi Anna
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg