Sok tanulni valója van még a kenguru csapatunknak
2016. november 29.

Tapolcán rendezték a leány kosárlabda kenguru bajnokság 2. fordulóját.

Az Egerszegi Zsebibabák  a kanizsai Mókusokkal és a házigazda Tapolcai sárkányokkal találkozott. Az első mérkőzésen a szomszédvár Nagykanizsa csapatával játszottak Molnár Anita tanítványai. 

Egerszegi Zsebibabák - Kanizsai Mókusok 24-62

Egerszegi Zsebibabák: Molnár Hanna (13), Horváth Nadin (3), Ruzsics Anna (2), Hoffmann Virág (2), Kocsárdi Réka (2), Óházy Julianna (1) Horváth Réka (1)

Molnár Anita:  - Jól indult a mérkőzés. Az első negyedben fej-fej mellett haladtak a csapatok. A második negyedben azonban a kanizsai lányoknál egy ügyes kislány szinte megállíthatatlan volt és el is döntötte a találkozó kimenetelét. Ezután már csak futottunk az eredmény után. Mindezek ellenére megdicsérem a lányokat, mert végig küzdöttek, egy percig sem hagyott alább a lelkesedésük.   

Tapolcai Sárkányok-Egerszegi Zsebibabák 102-17

Egerszegi Zsebibabák: Mészáros Ágota (3), Ruzsics Anna (1), Molnár Hanna (3), Horváth Nadin (4),Hoffmann Virág(1), Kocsárdi Réka (1), Óházy Julianna (4)

Molnár Anita: - Azt is mondhatnám,hogy a sárkányok  tüzet okádtak. A második mérkőzésünkre elfáradtunk és a fiúk gyors játékával szemben nem volt ellenszerünk. Sok tanulnivalónk van még, nagyon az elején járunk az utunknak.  Izgatottan várjuk a következő, decemberi tornát!  

2016. november 29. ZTE NKK

Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#58 Jurkó Noémi
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#14 Kovács Georgina
#21 Jagodics Lilla
#13 Ács Alexandra
#0 Kiss Virág
#11 Kocsárdi Réka
#20 Szórád Anna
#10 Horváth Fruzsina
#30 Péterfi Anna
#7 Csalló Jázmin
#15 Óházy Julianna
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg