Sok könnyű kosarat kaptunk
2018. október 25.
Játékosok és edzők értékeltek

Nem volt könnyű legyőzni a végig harcosan játszó PINKK csapatát. sokszor a saját hibáink okozták, hogy közel kerülhetett hozzánk az ellenfelünk. Gáspár Dávid kiemelte, hogy sok, könnyen elkerülhető kosarat kaptunk és nem koncentráltunk eléggé. 

 

 

Jáhni Zsófia:- Nagyon szoros mérkőzés volt. A második negyed volt az, ahol fel tudtuk szívni magunkat és visszahoztuk a meccset. Sajnos a folytatásban már nem tudtunk, olyan összeszedetten játszani, mint előtte és már nem volt erőnk visszahozni a tízpontos hátrányunk.
Lacka Miklós: - Sok pozitívum volt a meccsben. Az első negyedben még nem volt a védekezésünk olyan, amilyennek szerettem volna látni, ezzel együtt a támadójátékunk az egész meccsen nem volt rossz. A mutatott játék képe azt tükrözi, hogy ebbe az irányba kell tovább haladnunk. Természetesen gratulálok a ZTE-nek, megérdemelten nyertek.  
Kovács Georgina:- Nem kezdtük jól a mérkőzést és sok könnyű ziccert engedtünk az ellenfelünknek. Nem voltak jók a kizárásaink és nem koncentráltunk eléggé. A folyatásban is sok könnyű kosarat engedtünk nekik ezért mindig ott lihegtek a nyakunkban. 
Gáspár Dávid:- Gratulálok ellenfelünknek, mert megmutatták, hogy kell gyenge oldalon befutni, hogy kell egy-egyezni, hogy kell bátran kosárlabdázni. Nagyon sokat kell javítanunk, mert ez a folytatásban édes kevés lesz. 

Csapatunkban Hegedüs-Őri Györgyi volt a leghatékonyabb, aki 16 pontot, 5 lepattanót, 2 gólpasszt, 6 kiharcolt faultot és két blokkot átlagolt 21 VAL értéket elérve. A legtöbb időt Kovács georgina töltött a parketten (35,23) és ezen idő alatt nagy hatékonysággal 8/5-ös hármas mutatót produkált 15 pontot szerezve. Mellette 3 gólpasszt is kiosztott. A legtöbb pattanón két kisember Sigi Koizar és Gáspár-Szalay Virág, valamint centerünk Nadia Parker gyűjtötte fejenként 6 darabot. Összesen 23 gólpasszt adtak a lányok, amelyből Sigi 7-et vállalt. A lepattanó csatát 39-32-re nyerte csapatunk, de az eladott labdák szám meglátásunk szerint túl magas volt (17). A büntetőket viszont jól dobták a lányok (23-20). 

Folytatás szombaton az MTK Budapest vendégeként. 

2018. október 25. ZTE NKK

Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2024. április 25. 18:40

Rájátszás 9-16. hely

Budapest, Grosics Gyula Általános Iskola

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#30 Péterfi Anna
#11 Kocsárdi Réka
#15 Óházy Julianna
#21 Jagodics Lilla
#10 Horváth Fruzsina
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#0 Kiss Virág
#58 Jurkó Noémi
#13 Ács Alexandra
#14 Kovács Georgina
#20 Szórád Anna
#7 Csalló Jázmin
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg