tippmix
Sikerült legyőznünk a Kanizsát!
2018. február 09.

Az elmúlt hétvégén, Zalaegerszegen rendezték a gyermek bajnokság 5. fordulóját. Molnár Anita együttese a Kanizsai Vadmacskák és a Ricsilla Zalalövő csapatai ellen bizonyíthatott. 

ZKTE - Kanizsai Vadmacskák 87-77

ZKTE: Petkov-Petrov Lara (30), Óházy Julianna (28), Molnár Hanna (12), Horváth Réka Panna (6), Horváth Varga Sára (4), Paragi Csenge (3), Sziva Veronika (2), Ruzsics Anna (1), Horváth Nadin (1), edző: Molnár Anita 

Molnár Anita: - Különösen nagy öröm volt számunkra ez a győzelem, mert ebben a korosztályban még nem tudtuk legyőzni a kanizsai lányokat. Eddig 20-30 ponttal kaptunk ki tőlük. A lányok összeszedett, pontos, ügyes játékkal végig vezetve, magabiztosan nyertek. Nagyon sok pozitívumot láttam a mérkőzésen. Kevés volt az egyénieskedés, sokat passzoltunk és jó százalékban értékesítettük a ziccereket. Nem volt hullámzó a játék, az előnyt végig meg tudták tartani. A pontos, tetszetős támadójáték, jó, koncentrált védekezéssel párosult.

Ricsilla Zalalövő- ZKTE 48-80

ZKTE: Dobók: Óházy Julianna (19), Horváth Réka Panna (19), Petkov-Petrov Lara (14), Molnár Hanna (13), Suder Zsófia (5), Horváth Varga Sára (4), Paragi Csenge (3), Berke Petra (2), edző: Molnár Anita 

Molnár Anita: - Az ellenfélben fiúk és lányok is játszottak vegyesen. Az első negyed még szoros küzdelmet hozott, mert nehezebben vettük fel a gyors fiúk ellen a ritmust. A második negyedben a lányok ellen már kialakult egy 10 pontos különbség. Kicsit benne maradt a lányokban az előző mérkőzés nagy küzdelme és a fáradtság jelei mutatkoztak. Több volt a kimaradt ziccer és a pontatlan átadás. A második félidőre elővették a lányok a rejtett tartalékaikat és meggyőző fölénnyel, megérdemelten nyertek ilyen nagy különbséggel is.

Nagy gratuláció a csapat minden tagjának!

2018. február 9. ZTE NKK
 

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
PINKK Pécsi 424
PINKK Pécsi 424

2018. október 24. 17.00

Zalaegerszeg, Zalakerámia Sport-és Rendezvénycsarnok

Előző mérkőzés
ZTE NKK
72
::
:
Sopron Basket
95
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#14 Kovács Georgina
#6 Gáspár-Szalay Virág
#10 Jurkó Noémi
#15 Nadia Parker
#9 Sigi Koizar
#4 Hegedüs-Őri Györgyi
Galéria
Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Szabadics