tippmix
Rutinos hátvédet és centert igazoltunk
2017. július 07.
Nadia Parker és Janeesha "Chucky" Jeffery érkezik

Az elmúlt hónap közepén jelentettük be, hogy Sigi Koizart, Elisabeth Pavelt és Gorjanácz Ágnest sikerült leigazolnunk. Csapatunk szakmai stábja megtalálta és megegyezett a kettes és az ötös posztra a megfelelő külföldi játékossal is. A center posztara az amerikai Nadia Parker érkezik. A 190 cm magas játékos legutóbb a török bajnokságban a Mersin BSB Gelisim csapatában szerepelt, ahol mérkőzésenként 18,6 pontot, 13,7 lepattanót, 2 gólpasszt átlagolt. 

Gáspár Dávid:- Nadia tapasztalt játékos, aki több európai ligában (török, szlovák, román. lengyel) bizonyított már és nagy segítséget jelenthet a csapatunknak az 5-ös poszton, ahol erősítésre szorulunk. Képességei és játéktudása alapján meghatározó játékosa lehet az együttesünknek és nagy örömmel vettük, hogy az idei szezonban a mi csapatunkat választotta.

A hátvád posztra az amerikai Janeesha "Chucky" Jeffery érkezik.  

A Colorado Springsből származó, 26 éves, 178 cm magas kosaras az elmúlt két idényét a romániai Sepsi-SIC csapatánál töltötte, ahol meghatározó szerepet töltött be. A több poszton is bevethető amerikai játékos az Atlanta Dream csapatánál, a WNBA-ben is játszott.

Gáspár Dávid:- Chucky egy fiatal, atletikus játékos a védelem bontásának egyik legfőbb felelőse lesz, aki nem utolsósorban kiváló védő és lepattanózó is. Nagyszerű szezont produkált az elmúlt idényben, Romániában, ahol a bajnokságot és a kupát is megnyerték a Sepsiszentgyörgy csapatával. Bízunk a képességeiben és játéktudásában és nagy örömünkre szolgál, hogy ő is nálunk képzeli el a jövőjét.

Nadia és Chucky érkezésével teljessé vált csapatunk légiós sora. A magyar maghoz érkezhet még az alapozás kezdetéig fiatal játékos. 

2017. július 7. ZTE NKK
 

Következő mérkőzés
::
vs
Előző mérkőzés
::
:
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#9 Velkey Krisztina
#16 Vincze Virág
#4 Hegedüs-Őri Györgyi
#6 Gáspár-Szalay Virág
#11 Kirby Burkholder
#10 Jurkó Noémi
#12 Ashley Daniels
#15 Böröndy Vivien
#8 Nagy Dóra
#14 Kovács Georgina
#5 Kovács Cintia
#13 Horváth Zsófia csk
#7 Orsó Viktória
Galéria
Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Támogatók
Webmark