tippmix
Régiós bajnok a serdülő csapatunk!
2017. április 30.

A nyugati Régiós  Serdülő Döntőnek  Székesfehérvár volt a házigazdája, ahol a Kaposvári Gyakorló, a Dávid Kornél KA és a Bajai NKK szerepelt csapatunk mellett. A Bukics Zsolt irányította serdülő csapatunk az elődöntőben a kaposvári lányok ellen játszottak. 

ZKTE - Kaposvári Gyakorló 78:28.      

ZKTE: Gáll Janka (7), Török Dorka (4), Böcskei Réka (5), Horváth Fruzsina (7), Dömötör Petra (27), Sefner Rebeka (2), Horváth Fanni (14), Szabolcs Dorottya (8), Csonka Dorina (4), Csarankó Dorottya, Németh Imola, Szabó Kinga.                

Bukics Zsolt:- A mérkőzés elejétől kezdve uraltuk a meccset,és meggyőző fölénnyel nyertünk,ezzel bejutva a régiós döntőbe.

A Régiós döntőben a Dávid Kornél KA csapatával találkoztak a lányok. 

ZKTE - Dávid Kornél KA 65:30               

ZKTE: Gáll Janka (3), Török Dorka (2), Röszler Heléna (2), Böcskei Réka (16/6), Horváth Fruzsina (7), Dömötör Petra (13), Németh Imola (2), Sefner Rebeka (6), Horváth Fanni (6), Szabolcs Dorottya (6), Csonka Dorina (2), Csarankó Dorottya.                                                             

Bukics Zsolt:- Az idei szezonban már kétszer találkoztunk a fehérvári lányokkal,egy-egy győzelem és vereség volt a párharc állása. A szezon meccsét játszottuk a döntőben!!!!! Mind védekezésben,mind támadásban mi uraltuk a mérkőzést. A fehérvári csapat nem találta a védekezésünk gyenge pontját. Óriási koncentrációval és hatalmas szívvel játszottunk,és meggyőző fölénnyel nyertük meg a régiós döntőt. 

Serdülő csapatunk ezzel a sikerrel kivívta a Régiós Bajnokok Döntőjébe való szereplést. 

Szép volt Csajok!!!!

2017. április 29. ZTE NKK

Következő mérkőzés
Előző mérkőzés
::
:
Tudósítás
Statisztika
Galéria
Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Támogatók