Rangadóval kezdjük az évet
2019. január 06.

Az alapszakasz első felében jól teljesített csapatunk, hiszen 8-3-as győzelem/vereség mutatóval a harmadik helyen vagyunk. Hazai pályán mindössze a Sopron tudott legyőzni bennünket. A karácsonyi szünet nem csak pihenéssel, hanem keménymunkával is telt. A lányok az ünnepekre hazautazhattak, de már 27-én edzettünk és keményen készültünk a ma délutáni rangadóra. 

Mert rangadó lesz az már bizonyos, ugyanis az idén remekül teljesítő DVTK lesz az ellenfelünk, akik a második helyen teleltek. Cziczás László együttese rutinos játékosokra épül és a légiós választásuk is remekül sikerült. 

Az idény elején 17 ponttal kikaptunk Miskolcon, ami reális is volt, az éppen alakuló csapatunk pillanatnyi állapotában. Ma viszont győzni szeretnék, habár papíron nem mi vagyunk az esélyesek. A héten sokat készültek a lányok, videózással, elemzéssel és a saját játékaink finomításával.  A lányok nagyon várják a mérkőzést és kemény, harcos játékot ígérnek. Jó hír, hogy a vakbélműtétből felépülő Kovács Georgina teljes értékű munkát végezhet, ami tovább növeli a variációs lehetőségeinket.

A mérkőzés felvezetésre és egy kis értékelésre Gáspár Dávidot kértük:

A mérkőzés ma 17 órakor kezdődik és a Papp Péter, Rácz Zsolt Róbert, Hervay Tibor (Farkas János) bírói hármas dirigálja majd. 

Várjuk szurkolóinkat is az év első mérkőzésére!

2019. január 6. ZTE NKK 
 

Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2024. április 25. 18:40

Rájátszás 9-16. hely

Budapest, Grosics Gyula Általános Iskola

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#0 Kiss Virág
#21 Jagodics Lilla
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#20 Szórád Anna
#7 Csalló Jázmin
#58 Jurkó Noémi
#13 Ács Alexandra
#15 Óházy Julianna
#14 Kovács Georgina
#30 Péterfi Anna
#10 Horváth Fruzsina
#11 Kocsárdi Réka
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg