Országos Jamboreen szerepelhet a kenguru csapatunk
2016. április 27.

Kenguru csapatunk nagyszerű játékkal nyerte a régiós jamboreet!

Zalakaroson rendezték a leány Kenguru Kupa (U11) Észak-nyugati régiós jamboreet. Az első meccsen egy elég gyengén játszó győri csapattal találkoztunk, lányaink ezt kihasználva nagy kedvvel játszottak, és sokszor még a félpályán sem engedték át az ellenfelet, rengeteg labdát szerezve, gyors ellentámadásokkal több, mint száz pontot dobva fölényes győzelmet arattak.

Mórás Cápák – Egerszegi Zsebibabák 26:105 (5:21; 2+6:31+6; 3:28; 10:19) 

Egerszegi Zsebibabák:Török Kata 38, Lepár Margaréta 29, Ács Alexandra 20, Pauliscsák Lili 8, Völgyi Veronika 3, Kovács Gréta 2, Molnár Hanna 2, Nagy Dorottya 1, Kosaras Aliz 1, Berke Petra 1

A másik ágon a Tatabánya - Nagykanizsa mérkőzést látva kicsit megijedtünk. Az idényben eddig elég gyengén szereplő kanizsai csapatban két nagyon ügyes lány is volt, akik eddig még nem játszottak ellenünk, és meglepően jó játékkal verték meg a tatabányai lányokat. Ezt látva, már a mérkőzés előtt próbáltam „feltüzelni” csapatomat, hogy a múltbéli eredményekből kiindulva nehogy túl könnyen vegyék a mérkőzést, itt csak jó játékkal lehet nyerni, és nagyon kell akarni a győzelmet. A hozzáállással nem is volt semmi probléma. Lányaink az első pillanattól kezdve a meccs lefújásáig olyan elánnal játszottak, hogy kétség sem férhetett ahhoz, hogy ki nyeri a mérkőzést. Nagyszerű volt a védekezésünk, a szerzett labdákból pedig gyors ellentámadásokat vezettünk. Az idény eddigi legjobb teljesítményét nyújtva, számomra is meglepően jól játszva, ilyen arányban is megérdemelt, magabiztos győzelmet arattunk. Nagyon pozitív, hogy minden játékosunk hozzá tudott tenni valamit a győzelemhez, de külön meg kell dicsérjem Török Kata, Lepár Margaréta és Ács Alexandra harcos, ponterős játékát, valamint Kovács Gréta remek védekezését.

Egerszegi Zsebibabák – Kanizsai Mókusok „A” 72:33 (17:4, 10+9:7+7; 22:4; 14:11)

Egerszegi Zsebibabák: Lepár Margaréta 17, Ács Alexandra 16, Török Kata 16, Kovács Gréta 5, Pauliscsák Lili 5, Völgyi Veronika 3, Nagy Dorottya 3, Kosaras Aliz 3, Nagy Nikolett 2, Molnár Hanna 1, Berke Petra 1

Ezzel a tornagyőzelemmel csapatunk ebben a korosztályban az egyesület történetében először szerezte meg a lehetőséget az Országos Jamboreen való részvételre.

Gellérné Gulyás Ildikó/pity

 

Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2024. április 25. 18:40

Rájátszás 9-16. hely

Budapest, Grosics Gyula Általános Iskola

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#20 Szórád Anna
#14 Kovács Georgina
#15 Óházy Julianna
#21 Jagodics Lilla
#13 Ács Alexandra
#10 Horváth Fruzsina
#0 Kiss Virág
#30 Péterfi Anna
#58 Jurkó Noémi
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#7 Csalló Jázmin
#11 Kocsárdi Réka
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg