tippmix
Nyernünk akarunk, de kell a buzdítás is a lányoknak!
2018. április 26.

Kedden csapatunk kikapott a bronz csata első mérkőzésén, de pénteken itt a lehetőség, hogy kiegyenlítsünk. Jól kezdtük a találkozót, de az első negyed második felétől, valahogy elveszítettük a ritmust és végül kikaptunk. 

-  Nem azt láttam vissza a pályán, amit szerettem volna és megbeszéltünk- nyilatkozta Gáspár Dávid a mérkőzés után. 

Valóba sem támadásban, sem védekezésben nem voltunk elég határozottak. A második érkőzésen egy esélyünk még van, hogy kiegyenlítsünk és tovább harcolhassunk a bronzéremért. 

- Ha a Győr a képességei szerint játszik, akkor nekünk még jobban kell teljesítenünk, hogy nyerhessünk. Hazai pályán mindent el fogunk követni, hogy hétfőn újra Győrbe utazhassunk-tájékoztatott vezetőedzőnk. 

A felvezető videónk riportalanya ezúttal Tóthné Steinhausz Viktória, azaz Viki néni volt. 

Viki néni a Pécsi Tudományegyetem, Egészségtudományi Karán dolgozik, valamint évek óta a női és férfi csapat rehabilitációjáért, a sérülések megelőzésért dolgozik. 2011-ben a város egészségügyi ellátásban játszott szerepét megköszönve díjazta a közgyűlés Zalaegerszegért Díjjal. Győrbe is elkísérte a csapatot, hogy a lányok segítségére lehessen. Viki néni bízik a lányokban és győzelmet vár a csapattól pénteken. Ehhez szüksége lesz a csapatnak a buzdításra, szurkolásra, ami extra erőt adhat nekünk!

A mérkőzés az előre kiírthoz képest két órával korábban 17 órakor kezdődik. A Pálinka és Mangalica majális miatt a parkolás nehézkes lesz a sportcsarnok előtt, ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a mérkőzésre. 

Hajrá lányok!

2018. április 26. ZTE NKK 

Következő mérkőzés
PINKK Pécsi 424
PINKK Pécsi 424
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2019. január 26. 18.00

Kozármisleny Sportcsarnok

Előző mérkőzés
ZTE NKK
75
::
:
Uni Győr
69
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#8 Janis Ndiba
#11 Benke Sára
#12 Preisinger Boglárka
#5 Horti Dóra
#13 Pusztai Petra
#14 Kovács Georgina
#10 Jurkó Noémi
#4 Hegedüs-Őri Györgyi
#9 Evanthia Maltsi
#6 Gáspár-Szalay Virág
#15 Nadia Parker
#7 Sigi Koizar
Galéria
Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Szabadics