Nyerni szeretnénk Budapesten
2017. február 23.

A 19. fordulóban az MTK Budapest csapatához látogatunk szombaton. Az elmúlt fordulóban egy végig kiélezett mérkőzésen az utolsó negyedben veszítettünk a PINKK ellen. Fájó ez a vereség annak a tudatában, hogy a pécsiek első idegenbeli győzelmüket aratták, az összesen három sikerük közül. Gáspár Dávid vezetőedzőnk, már nem rágódik a múlton, hanem előre tekint. 

-A hét elején visszanéztük a mérkőzést és elemeztük a hibáinkat, hogy tanuljunk belőle a következő fordulókra. Nem szeretnénk sokat foglalkozni a miértekkel, hanem a következő feladatra koncentrálunk. 

Vezetőedzőnk elmondta, hogy nem vették félvállról a készületet az MTK ellen, mivel hazai pályán minden csapat extra energiákat mozgósít. 

-Szeretnénk nyerni a fővárosban és egy kicsit javítani a győzelem-vereség mutatónkon. Ehhez viszont nagy odafigyelés, és ami az elmúlt mérkőzéseken hibázott pontos támadások is kellenek. 

A hét nem volt zökkenőmentes, mivel három játékosunk is kisebb sérülésekkel bajlódott. Hegedüs-Őri Györgyi és Horváth Zsófi is achilles sérüléssel, míg Kirby Burkholder talpsérüléssel bajlódott. Gáspár Dávid a szombati találkozón mindhármuk játékára számít. A vendéglátónknál változás volt a keretben, ugyanis a kiesett Baksa Bettina helyére Tarnai Katát, az NB I/B-ben szereplő csapat hátvédjét igazolta az MTK. A játékos irányító és bedobó poszton is használható. 

A mérkőzés 18 órakor kezdődik és a Söjtöry Tamás, Hervay Tibor, Bognár Tibor (Páli Kálmán) bírói hármas dirigálja majd. 

2017. február 23. ZTE NKK

 

Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#14 Kovács Georgina
#20 Szórád Anna
#58 Jurkó Noémi
#13 Ács Alexandra
#21 Jagodics Lilla
#11 Kocsárdi Réka
#30 Péterfi Anna
#10 Horváth Fruzsina
#7 Csalló Jázmin
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#0 Kiss Virág
#15 Óházy Julianna
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg