tippmix
No, akkor folytassuk…
2017. november 24.
Jurkó Noémivel beszélgettünk a BEAC mérkőzés előtt

Háromhetes szünet után folytatódik az NB I-es pontvadászat. A 8. fordulóban az eddig még nyeretlen BEAC –Újbuda vendégei leszünk. AZ elmúlt időszakról Gáspár Dávidot kérdeztük:

-  A pihenés és a felkészülés volt a szünetben a programunk mozgatója. A bravúros DVTK elleni mérkőzés után rövid pihenőt kaptak a lányok, de ezután a fizikális erőnlét fenntartása mellett a taktikai és technikai felkészülés következett. Nagy hangsúlyt kapott a hibáink kijavítása támadásban és védekezésben. A lányok jól dolgoztak és újult erővel várjuk a folytatást!

Vezetőedzőnk elmondta, hogy szombati ellenfelünket nem becsüljük le, hiszen jó képességű, folyamatosan fejlődő fiatalokból áll a BEAC kerete. Komolyan készült a csapat a házigazda ellen és nem szeretnének kellemetlen meglepetést a találkozón. Sajnos Janessa Jeffery sérülése továbbra sem engedi, hogy pályára lépjen, így nagyobb teher hárul majd a lányokra az ő helyettesítése miatt. 

A mérkőzést megelőzően Jurkó Noémivel beszélgettünk, aki már negyedik éve tagja a csapatnak és ebben a szezonban több fronton is helyt kell állnia:

A találkozó 16 órakor kezdődik és a Frányó Péter, Jakab László, Jurák Krisztián (Gencsev Plámen) bírói hármas dirigálja majd. 

2017. november 24. ZTE NKK
 

Következő mérkőzés
::
vs
Előző mérkőzés
::
:
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#6 Gáspár-Szalay Virág
#15 Nadia Parker
#10 Jurkó Noémi
#9 Sigi Koizar
#14 Kovács Georgina
#4 Hegedüs-Őri Györgyi
Galéria
Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Szabadics