No, akkor folytassuk…
2017. november 24.
Jurkó Noémivel beszélgettünk a BEAC mérkőzés előtt

Háromhetes szünet után folytatódik az NB I-es pontvadászat. A 8. fordulóban az eddig még nyeretlen BEAC –Újbuda vendégei leszünk. AZ elmúlt időszakról Gáspár Dávidot kérdeztük:

-  A pihenés és a felkészülés volt a szünetben a programunk mozgatója. A bravúros DVTK elleni mérkőzés után rövid pihenőt kaptak a lányok, de ezután a fizikális erőnlét fenntartása mellett a taktikai és technikai felkészülés következett. Nagy hangsúlyt kapott a hibáink kijavítása támadásban és védekezésben. A lányok jól dolgoztak és újult erővel várjuk a folytatást!

Vezetőedzőnk elmondta, hogy szombati ellenfelünket nem becsüljük le, hiszen jó képességű, folyamatosan fejlődő fiatalokból áll a BEAC kerete. Komolyan készült a csapat a házigazda ellen és nem szeretnének kellemetlen meglepetést a találkozón. Sajnos Janessa Jeffery sérülése továbbra sem engedi, hogy pályára lépjen, így nagyobb teher hárul majd a lányokra az ő helyettesítése miatt. 

A mérkőzést megelőzően Jurkó Noémivel beszélgettünk, aki már negyedik éve tagja a csapatnak és ebben a szezonban több fronton is helyt kell állnia:

A találkozó 16 órakor kezdődik és a Frányó Péter, Jakab László, Jurák Krisztián (Gencsev Plámen) bírói hármas dirigálja majd. 

2017. november 24. ZTE NKK
 

Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2024. április 25. 18:40

Rájátszás 9-16. hely

Budapest, Grosics Gyula Általános Iskola

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#14 Kovács Georgina
#10 Horváth Fruzsina
#15 Óházy Julianna
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#13 Ács Alexandra
#30 Péterfi Anna
#0 Kiss Virág
#20 Szórád Anna
#21 Jagodics Lilla
#58 Jurkó Noémi
#11 Kocsárdi Réka
#7 Csalló Jázmin
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg