Nem voltunk elég élesek
2018. március 22.

Az amatőr női NB I/B bajnokságban már a rájátszásnál tartanak a csapatok. Második számú együttesünk a PINKK ellen játszott a nyitófordulóban.

ZTE NKK II. - PINKK SE 57-64 (15-19, 15-25, 6-12, 21-8)

Zalaegerszeg, Ostoros Károly Csarnok

Játékvezetők: Tóth Kálmán, Dr. Magyari Tibor

ZTE NKK II.: Kovács C. 6, Vincze 3/3, Kovács G. 22/12, Hersics 5/3, Liska 12, csere: Preisinger 9/3, Kaj -, Ujhelyi -, Csarankó -, edző: Horváth Zsófia

PINKK SE: Sánta 4, Raus 21/9, Cukic 7, Zsilinszky 25, Benke 5, csere: Herr -, Solymos 2,

Rájátszásunk első meccsét játszottuk, kicsit kései időben, de hazai pályán. Kiegyensúlyozottan kezdődött a mérkőzés, de sajnos megint nem voltunk elég harapósak. Bár az első negyed közel egál volt, de ellenfelünk valamivel eredményesebben játszott. A második negyedben sikerült még a vezetést is átvennünk, de a pécsi csapat egy ritmusváltás után kicsit állva hagyott minket. Nem kezdtük jobban a második félidőt sem, és továbbra is puhányan játszottunk. A PINKK-ben lényegében két játékos dobta a pontokat, de nem sikerült megállítanunk őket. A negyedik negyedre sikerült felvennünk a kesztyűt és ismét előkerült az agresszívabb csapatképünk, de ez már sajnos késői ébredés volt és csak szépíteni tudtunk az eredményen, megfordítani nem.

Horváth Zsófia:- Szerettem volna, ha győzelemmel kezdjük a rájátszást, és amiért kicsit szomorú vagyok, hogy a meccset látva erre lett is volna esélyünk. Továbbra sem kezdjük élesen a meccseket és nagyon nehéz dolgunk lesz, ha mindig csak futunk az eredmény után. Természetesen voltak jó dolgok a mérkőzésen, mind támadásban, mind védekezésben és cseréink is jól szálltak be a mérkőzésbe, valamint Liska Niki ismét dupla-duplát ért el. Ezek mind biztató dolgok, de előre kell lépnünk a meccskezdésekben, főleg a védekezés agresszivitásában!

Ma délután 15.30-tól a másik pécsi csapat ellen a PEAC –Pésci Pingvinek lesznek a vendégeink az Ostoros Csarnokban. 2018. március 22. ZTE NKK

Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2024. április 25. 18:40

Rájátszás 9-16. hely

Budapest, Grosics Gyula Általános Iskola

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#14 Kovács Georgina
#15 Óházy Julianna
#10 Horváth Fruzsina
#11 Kocsárdi Réka
#13 Ács Alexandra
#30 Péterfi Anna
#58 Jurkó Noémi
#0 Kiss Virág
#21 Jagodics Lilla
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#20 Szórád Anna
#7 Csalló Jázmin
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg