tippmix
Nem szilveszteri tréfa, megóvtuk és megnyertük a Győr elleni meccset
2019. december 31.

Az idei év utolsó mérkőzését Győrben vívta csapatunk, ahol 71-68-as vereséget szenvedtünk. A mérkőzés kezdetekor vezetőink jelezték, hogy megóvjuk a mérkőzést, mivel a hazaiak új igazolása Rachel Hollivay jogosulatlanul szerepelt a találkozón. 

Az MKOSZ Versenybizottsága kivizsgálta a mérkőzéssel kapcsolatos óvást és annak helyt adott. A VB a pályán elért eredményt megsemmisítette és 20-0 arányban a csapatunk javára igazolta.

 Versenybizottság megállapította, hogy ahhoz, hogy Hollivay jogszerűen lehessen csapata meccskeretében, a munkaszüneti napokat figyelembe véve december 20-án délig kellett volna beérkeznie a játékengedély iránti kérelemnek, amit, az átigazolás valamennyi feltételével együtt csak december 24-én tudott regisztrálni az MKOSZ. Ennek ismeretében pedig helyt adtak az óvásunknak. Így a döntés értelmében a Győr nem csupán a mérkőzést veszítette el, hanem a kiállásért járó egy pontot is. Mivel a döntés ellen nem érkezett be fellebbezés, így a Versenybizottság határozata jogerőre emelkedett.

Ezzel a döntéssel csapatunk feljött az ötödik helyre és kedvező pozícióból várhatja a január 4-i Cegléd elleni hazai bajnokit. 

fotó: hunbasket.hu

2019. december 31. ZTE NKK

Következő mérkőzés
::
vs

Maradj otthon!

Várjuk a 2020-2021-es szezont!

Előző mérkőzés
::
:
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
Janis Ndiba
Kuttor Enikő
Jurkó Noémi
Kirby Burkholder
Horváth Fanni
Keyona Hayes
Nagy Dóra
Horváth Fruzsina
Preisinger Boglárka
Kovács Georgina
Horti Dóra
Andjela Delic
Dömötör Dorina
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV