tippmix
Nem sikerült az országos döntőbe jutás
2017. május 14.

Az elmúlt hétvégén, Zalaegerszegen rendezték a kenguru bajnokság régiós jamboree-ját. A cél az első hely megszerzése volt, ami az országos döntőt jelentette volna.

Feketés Darazsak - Egerszegi Zsebibabák 6-85

Molnár Anita:- Ügyes, fegyelmezett játékkal győztük le, a nálunk szerényebb játékerőt képviselő győri lányokat. 

Legjobb dobók: Petkov-Petrov Lara (20), Óházy Julianna (19), Molnár Hanna (19), Horváth Nadin (6) Horváth Réka Panna (6), Paragi Csenge (5), Suder Zsófia (4), Horváth-Varga Sára (4), Kocsárdi Réka (2), edző: Molnár Anita 

Sportiskolás Törpillák -Egerszegi Zsebibabák 48-42

Legjobb dobók: Óházy Julianna (21), Molnár Hanna (6), Horváth Nadin (6) Petkov-Petrov Lara (4), Horváth Réka Panna (3) Paragi Csenge (1) Horváth Varga Sára (1), edző: Molnár Anita 

Két hónapja már játszottunk a szombathelyi lányok ellen, akkor 2 ponttal kikaptunk. Nagy volt a lányokban a bizonyítási vágy és a visszavágás reménye. Az utolsó 5 percig, végig vezetve uraltuk a mérkőzést, de sajnos a végjátékban alul maradtunk. A kihagyott büntetők és az utolsó percek hibái megbosszulták magukat. Szomorúan vettük tudomásul, hogy ezzel nekünk befejeződött a bajnokság és nem utazhatunk az országos jamboreera.

Molnár Anita:- Fel a fejjel! Folytatjuk az elkezdett munkát és a következő szezonban megpróbálunk jobb eredményt elérni, mint idén.

Szép volt lányok!

2017. május 13. ZTE NKK

Következő mérkőzés
Előző mérkőzés
::
:
Tudósítás
Statisztika
Galéria
Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Támogatók