Nem sikerült a serdülőknek a Főtáblára jutás
2017. február 14.

A serdülő bajnokságban, január 28-29-én Miskolc adott otthont az Országos selejtező küzdelmeinek, melynek tétje a Főtáblára jutás volt. A Bukics Zsolt irányította ZKTE serdülő csapat a házigazda Miskolc/ B, a Szeged és a Debrecen csapataival került egy csoportba.Körmérkőzéses rendszerben zajlott a torna, minden csapat megmérkőzött egymással. A csoport első és második helyezett csapatai jutottak a legjobb 16 közé. 

Eredmények: 

ZTE-Miskolc/B 32-75     
ZTE-Szeged 59-31                                                     
ZTE-Debrecen 55-66. 

A tornát a miskolci csapat nyerte, második lett a Debrecen. Csapatunk a harmadik helyen végzett, ezzel nem sikerült a továbbjutás az országos főtáblára. A történethez hozzátartozik, hogy a miskolci csapat a szabály adta lehetőséget kihasználva jelentősen megerősített csapattal vette fel a küzdelmet (az " A" csapatuk több játékosa is visszajátszott).    

                              

Bukics Zsolt: -A lányok mindent megtettek mindhárom mérkőzésen, de a továbbjutásról döntő mérkőzésen, a Debrecen ellen, sajnos nagyon sok hiba csúszott a játékunkba. Összességében elégedett vagyok a látottakkal, voltak nagyon szép megoldásaink mind védekezésben, mind támadásban. Nincs okunk szégyenkezni, sajnos a "túlerővel" nem bírtunk. Folytatás a regionális bajnokságban.

2017. február 14. ZTE NKK 

Következő mérkőzés
::
vs

Előző mérkőzés
Zsíros AK.
81
::
:
ZTE NKK
83
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#58 Jurkó Noémi
#0 Kiss Virág
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#13 Ács Alexandra
#11 Kocsárdi Réka
#30 Péterfi Anna
#14 Kovács Georgina
#15 Óházy Julianna
#20 Szórád Anna
#21 Jagodics Lilla
#7 Csalló Jázmin
#10 Horváth Fruzsina
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV