tippmix
Nehéz sorozat első állomása a PINKK
2018. január 12.

Hosszú volt a bajnoki szünet csapatunknak, mivel tavaly december 17-én játszottunk utoljára tétmérkőzést. Az idei első fordulóban pihenősök voltunk így közel egy hónapja játszottunk utoljára. A helyzetünk nem ideális, hiszen Varga Kamilla visszatért Sopronba, míg Jurkó Noémi tárd szalag szakadása miatt kénytelen lesz kihagyni a bajnokság második felét. Vincze Virág is sérüléssel bajlódik, az ő bokasérülése reményeink szerint rövid időn belül rendbe jön. Ezekkel a nem túl jó előjelekkel futunk neki a következő nehéz sorozatnak – PINKK, Sopron, Vasas, PEAC- melyből hármat idegenben kell megvívnunk. Az első fontos mérkőzés a PINKK Pécsi 424 ellen vívjuk szombaton 18 órától idegenben. 

-Egy hasonló szerkezetű és képességű csapattal játszunk. Mindkét együttesnek fontos lesz ez a találkozó. A célunk, hogy megtartsuk jó pozíciónkat és ehhez nyernünk kell idegenben- tájékoztatott Gáspár Dávid. 

A rotációnk csökkent, de nagy akarással és pontosan játszva nyerhetünk a PINKK ellen. A mérkőzés előtt egyik kulcsjátékosunkkal Janessa Jeffery-vel beszélgettünk. A nyelvi nehézségeket ezúttal is Horváth Zsófi segített leküzdeni:

A találkozó szombaton 18 órakor kezdődik és a Fodor Attila, Kovács Nimród, Vida Béla (Farkas János) dirigálja majd. 

2018. január 12. ZTE NKK

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
PINKK Pécsi 424
PINKK Pécsi 424

2018. október 24. 17.00

Zalaegerszeg, Zalakerámia Sport-és Rendezvénycsarnok

Előző mérkőzés
ZTE NKK
72
::
:
Sopron Basket
95
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#14 Kovács Georgina
#6 Gáspár-Szalay Virág
#15 Nadia Parker
#9 Sigi Koizar
#10 Jurkó Noémi
#4 Hegedüs-Őri Györgyi
Galéria
Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Szabadics