tippmix
Nehéz sorozat első állomása a PINKK
2018. január 12.

Hosszú volt a bajnoki szünet csapatunknak, mivel tavaly december 17-én játszottunk utoljára tétmérkőzést. Az idei első fordulóban pihenősök voltunk így közel egy hónapja játszottunk utoljára. A helyzetünk nem ideális, hiszen Varga Kamilla visszatért Sopronba, míg Jurkó Noémi tárd szalag szakadása miatt kénytelen lesz kihagyni a bajnokság második felét. Vincze Virág is sérüléssel bajlódik, az ő bokasérülése reményeink szerint rövid időn belül rendbe jön. Ezekkel a nem túl jó előjelekkel futunk neki a következő nehéz sorozatnak – PINKK, Sopron, Vasas, PEAC- melyből hármat idegenben kell megvívnunk. Az első fontos mérkőzés a PINKK Pécsi 424 ellen vívjuk szombaton 18 órától idegenben. 

-Egy hasonló szerkezetű és képességű csapattal játszunk. Mindkét együttesnek fontos lesz ez a találkozó. A célunk, hogy megtartsuk jó pozíciónkat és ehhez nyernünk kell idegenben- tájékoztatott Gáspár Dávid. 

A rotációnk csökkent, de nagy akarással és pontosan játszva nyerhetünk a PINKK ellen. A mérkőzés előtt egyik kulcsjátékosunkkal Janessa Jeffery-vel beszélgettünk. A nyelvi nehézségeket ezúttal is Horváth Zsófi segített leküzdeni:

A találkozó szombaton 18 órakor kezdődik és a Fodor Attila, Kovács Nimród, Vida Béla (Farkas János) dirigálja majd. 

2018. január 12. ZTE NKK

Következő mérkőzés
::
vs
Előző mérkőzés
::
:
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#8 Nagy Dóra
#7 Orsó Viktória
#9 Velkey Krisztina
#15 Böröndy Vivien
#11 Kirby Burkholder
#12 Ashley Daniels
#10 Jurkó Noémi
#16 Vincze Virág
#14 Kovács Georgina
#5 Kovács Cintia
#13 Horváth Zsófia csk
#6 Gáspár-Szalay Virág
#4 Hegedüs-Őri Györgyi
Galéria
Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Támogatók
Webmark