tippmix
Négy mérkőzésén háromszor is győzött U16-os csapatunk
2019. március 05.

Kadett korosztályban a PVSK Nemzeti Kosárlabda Akadémia “B”- csapata ellen kétszer és a Szombathelyi Sportiskola illeve a Kanizsai DKK ellenében is egyaránt egyszer léptünk parkettre.

ZKTE – PVSK “B” 65-38 (21-3, 17-6, 12-19, 15-10)

ZKTE: Gombkötő Lili (9/3), Szabó Kinga (6), Horváth Fruzsina (19), Horváth Fanni (9), Markó Vivien (14). Cserék: Horváth Lili (-), Török Kata (4), Kocsárdi Emese (1), Óházy Julianna (2), Németh Kincső (2), Peterdi Fruzsina (-).

Az első negyedben szinte tökéletesen védekezett a csapat, fegyelmezetten betartották az utasításokat a lányok, így a mérkőzés hátralévő részében különféle játékelemeket tudtunk élesben gyakorolni.

ZKTE – Szombathelyi SI 84-47 (26-13, 19-19, 22-3, 17-12)

ZKTE: Török Kata (8), Szabó Kinga (4), Horváth Fanni (28), Horváth Fruzsina (22), Markó Vivien (4). Cserék: Gombkötő Lili (5), Horváth Lili (-), Kocsárdi Emese (2), Óházy Julianna (6), Németh Kincső (-), Peterdi Fruzsina (5).

A védekezésünk ezúttal is megfelelően működött, a szerzett labdákból és lepattanókból sok gyorsindítást tudtunk vezetni és könnyű kosarakat szereztünk, de összességében a támadójátékunk ezúttal egysíkú volt, ilyen téren mindenkitől többet várok, jobban el kell osztanunk a labdákat.

Kanizsa DKK – ZKTE 94-34 (16-12, 25-11, 26-4, 27-7)

ZKTE: Török Kata (1), Horváth Fruzsina (3/3), Ács Alexandra (7), Horváth Fanni (5), Markó Vivien (6). Cserék: Horváth Lili (-), Kocsárdi Emese (-), Gombkötő Lili (5/3), Szabó Kinga (5), Óházy Julianna (-), Németh Kincső (2), Peterdi Fruzsina (-).

A nagykanizsai csapat védekezési stílusa nem igazán ízlik nekünk, ez az eredményen is jól látszik. Fejben kell erősödnünk, mert ezt a kemény, kellemetlen stílust egyelőre csak 10-15 percen keresztül tudjuk higgadtan, koncentráltan feldolgozni, majd ezután rendre teljes összeomlás következik a részünkről és ilyenkor átrohannak rajtunk ellenfeleink. 

PVSK “B” - ZKTE 39-48 (9-10, 11-11, 11-18, 8-9)

ZKTE: Horváth Fruzsina (8), Szabó Kinga (1), Ács Alexandra (8), Horváth Fanni (13), Markó Vivien (9). Cserék: Horváth Lili (1), Török Kata (-), Kocsárdi Emese (-), Óházy Julianna (1), Németh Kincső (-), Peterdi Fruzsina (-), Rékli Bíbor (-). 

Mindkét csapat rengeteg hibával játszott, ez annak is volt köszönhető, hogy a küzdő felek kemény és koncentrált védekezést mutattak be védőpalánkjaiknál. Nyögvenyelős mérkőzés volt, de ezúttal is tudtunk fontos játékelemeket gyakorolni támadásban és védekezésben egyaránt, kijöttek ismét a hibák is, amelyekből igyekszünk minél többet tanulni.

Rózsás Gábor: -Azok a dolgok, amelyeket a szezon folyamán és korábban is sulykoltunk edzéseken, azok egyre inkább visszaköszönnek a játékunkban, egyre kevesebb típushibát követünk el egyénenként és csapatként is, ez mindenképpen pozitív. Vannak azonban olyan dolgok, amelyekre még nem vagyunk megfelelően felkészülve, ezekre is igyekezni fogunk reagálni, fizikálisan és mentálisan is erősödnünk kell, hogy a számunkra kényelmetlen helyzetekben is tudjunk megfelelő döntéseket hozni, jó, jobb teljesítményt nyújtani. Céljaink nem változtak - még ha ezek néhány ellenfelünk céljaival szöges ellentétben is vannak és lesznek -, még keményebben fogunk edzeni, hogy játékosaink egyre tovább és tovább tudjanak majd egyéneként és csapatként is elérni.

2019. március 5. ZTE NKK 

Következő mérkőzés
PINKK Pécsi 424
PINKK Pécsi 424
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2019. november 23. 15.00

Kozármisleny Városi Sportcsarnok

Előző mérkőzés
ZTE NKK
64
::
:
Sopron Basket
87
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
Horváth Fanni
Jurkó Noémi
Preisinger Boglárka
Keyona Hayes
Kovács Georgina
Kirby Burkholder
Andjela Delic
Horváth Fruzsina
Horti Dóra
Nagy Dóra
Kuttor Enikő
Janis Ndiba
Dömötör Dorina
Galéria
Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Szabadics