tippmix
Nagyot harcoltak a lányok!
2018. január 25.

Az NB I/B fehér csoportjának legutóbbi fordulójában az Ajka vendége volt csapatunk.

Ajka-Cserpes Trudi - ZTE NKK II. 63-52 (22-13, 11-14, 18-17, 12-8)

Ajka, Fekete István Általános Iskola
Játékvezetők: Benedek Zoltán, Lovas Péter

Ajka-Cserpes Trudi: Csikász 8, Balsay 15, Püspöki 8, Balsay 17, Fabini 14, csere: Somkúti, Zsilinszky, Kutrik, Kulcsár 1, edző: Farkas László

ZTE NKK II.: Hersics 9, Liska 13, Kovács G. 6, Preisinger 13, Kovács C. 6, csere: Czigány 5, Lang-, edző: Horváth Zsófia 

Sajnos elég sok problémával küzdünk, betegségek, sérülések és egyéb dolgok akadályozzák a csapatunkat, de a maroknyi kis társaság, aki elutazott Ajkára, minden tiszteletet megérdemel.
Jobban kezdett az ellenfél és már úgy tűnhetett az első negyed végére, hogy egy nagy vereségbe fogunk belefutni. De szerencsére nem így történt és sikerült visszajönnünk a mérkőzésbe és folyamatosan borsot törni a listavezető orra alá.  A második negyedet még meg is nyertük, ahol egy jó zónával megzavartuk az ellenfelet és pár remek ritmusú támadást vezettünk.

A harmadik negyedben is teljesen kiegyensúlyozott volt a mérkőzés és próbáltunk közel maradni az ellenfélhez. A negyedik negyedben már talán kicsit a fáradtság is megmutatkozott, de abszolút nem vallottunk szégyent. Rengeteg lepattanó született, ami persze a rossz dobóformának is köszönhető, de ebben a statisztikai mutatóban sikerült legyőznünk a hazaiakat, ami úgy gondolom már magában is nagy eredmény a lányoktól. Az eladott labdák mennyiségét kell lecsökkentenünk és ennél a jövőben biztos, hogy jobb dobószázalékra is lesz szükség, hogy meccset tudjunk nyerni!

Horváth Zsófia: - Nagyon büszke vagyok a lányokra, mindenki pluszt tett hozzá a mérkőzéshez, aki pályára tudott lépni! Köszönöm azoknak is, akik elutaztak velünk, bár nem voltak 100%-os állapotban, de végig szurkoltak a többieknek! Ezúttal kicsi volt a bors, de erős és tényleg öröm volt ennek a csapatnak a kispadján ülni! Gratulálok az ellenfélnek és további sok sikert a céljaikhoz és külön köszönet az ajándékukért!

2018. január 25. ZTE NKK

Következő mérkőzés
NKE-CSATA
NKE-CSATA
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2019. február 23. 18.30

Budapest, Ludovika Aréna

Előző mérkőzés
ZTE NKK
81
::
:
PEAC-Pécs
91
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#4 Hegedüs-Őri Györgyi
#6 Gáspár-Szalay Virág
#12 Preisinger Boglárka
#15 Nadia Parker
#14 Kovács Georgina
#10 Jurkó Noémi
#9 Evanthia Maltsi
#13 Pusztai Petra
#8 Janis Ndiba
#5 Horti Dóra
#11 Benke Sára
#7 Sigi Koizar
Galéria
Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Szabadics