Nagy energiával játszottak a gyerekek
2020. december 13.

Kenguru csapatunk a második fordulóban Tapolcán szerepelt. Ellenfelik a Kanizsai Kosárlabda Klub és a Tapolcai Gepárdok együttesei voltak. Mérkőzésbeszámolók és értékelés Hersics Adrienn és Czukor Tünde edzőktől. 

Egy hónap elteltével a legutóbbi tornánk után, megújult erővel indultunk Tapolcára. Első mérkőzésünkön ismét a kanizsai fiúkkal találkoztunk. Már az öltözőben érezhető volt a motiváltság és az elszántság. Szerettük volna bebizonyítani, hogy a múlt hónapban elszenvedett vereségünk nem volt reális.

Kanizsa Kosárlabda Klub – Zalaegerszegi KTE 26:59 (6-21,8-11,6-17,6-10)
Tapolca, Jv: Sebesi, Fülöp

ZKTE: Horváth Zselyke 16, Banitz Boróka 9, Halász-Lukács Réka 9, Kelemen Júlia 9, Márfi Mirtil 4, Bors Anna 4, Torma Panna 3, Horváth Norina 3, Nagy Borbála 2, Bognár Eliza. Edző: Hersics Adrienn és Czukor Tünde

Váltott negyedekben játszottunk, egy negyedet, a petőfis egyet pedig az eötvösös lányok. A tornatermi hideg levegő ellenére izzott a pálya, köszönhetően a szemet gyönyörködtető játékunknak. A végeredmény pedig mindent elmond!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Második mérkőzésünk, pihenés nélkül folytatódott, ahol egy újabb fiús vegyes csapattal találkoztunk a pályán. Így a szintén váltott negyedekben játszott mérkőzésünkön egyszer lány egyszer pedig fiú négyes várt ránk.

Zalaegerszegi KTE- Tapolcai Gepárdok 32:62 (8-12,8-25, 16-7,0-18)
Tapolca, Jv: Fülöp, Molnár

ZKTE: Horváth Zselyke 6, Banitz Boróka 1, Halász-Lukács Réka 6, Kelemen Júlia 11, Márfi Mirtil 2, Bors Anna 1, Torma Panna 2, Horváth Norina 1, Nagy Borbála 2, Bognár Eliza. Edző: Hersics Adrienn és Czukor Tünde

A tapolcai gyerekek, összeszedett és rendezett kosárlabdát játszottak, mint az előző ellenfelünk. Meg is lepett bennünket az elején, de még időben sikerült a lányok fejében rendet rakni. 

Hersics Adrienn:-Összességében nagy öröm volt látni a pálya széléről azt a munkát és energiát, amit a gyerekek fektettek bele a mérkőzésekbe. Egy edzőnek a legnagyobb visszaigazolás az, amikor a pályán azt látja vissza a játékosaitól, amit az edzéseken, vagy éppen az időkérések alkalmával kér tőlük. Játékosaim közül ki kell emelnem Halász-Lukács Réka megállíthatatlan munkáját, ami nem csak a pontokban jelentkezik, hanem a védőmunkájában is. Szinte felszántotta a pályát. Horváth Zselyke élete mérkőzését játszotta, míg Kelemen Júlia Éva hozta a formáját védekezésben és támadásban is, amit elvár tőle az édesanyja.

Czukor Tünde: -Büszke vagyok a csapatomra! Nagyon várták már a lányok, hogy újra tétmérkőzésen játszhassanak és mikor kiderült, hogy a kanizsai kalózokkal kerülünk össze látszott rajtuk, hogy bizonyítani szeretnének! Öröm volt látni, hogy milyen harciasak és hogy élvezik a játékot. Az első fordulóhoz képest sokat javultunk védekezésben és sokkal dinamikusabb támadásokat is vezettünk. Ami meg is hozta a várva várt eredményt és ezzel megszereztük az első győzelmünket az idei szezonban.  Sajnos egyik alapemberemet Panulin Vandát nélkülözni kellett, mert a lába miatt kényszerpihenőn van. Viszont így bemutatkozhatott Horváth Norina, aki nemrég kezdett el kosárlabdázni. 

2020. december 13. ZKTE

Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2024. április 25. 18:40

Rájátszás 9-16. hely

Budapest, Grosics Gyula Általános Iskola

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#21 Jagodics Lilla
#11 Kocsárdi Réka
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#14 Kovács Georgina
#15 Óházy Julianna
#30 Péterfi Anna
#0 Kiss Virág
#7 Csalló Jázmin
#58 Jurkó Noémi
#20 Szórád Anna
#13 Ács Alexandra
#10 Horváth Fruzsina
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg