Mindenkitől a legjobb teljesítmény kell
2023. január 10.

A Hepp Kupa negyeddöntőjében szerdán 14 órától az NKA UNI PEAC II csapatával játszunk. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el. 

A négyes döntő kapujába érkezett csapatunk a Hepp Kupában. Nagyszerű győzelmekkel jutottunk el idáig, de nem szeretnénk megállni. A lányok karácsony után csak erre az összecsapásra koncentrálnak, hiszen történelmi tett lenne a legjobb négybe kerülés.

-Időben kiderült, hogy ki lesz az ellenfelünk, tehát volt lehetőségünk a pécsiek játékát kielemezni. A PEAC-nak, Meszler Balázs személyében tapasztalt edző ül a hazaiak kispadján, aki szintén kiemelt fontossággal kezeli a szerdai összecsapást.  A mérkőzésnek a kulcsa, hogy megpróbáljuk megállítani a pécsiek gyors játékát, illetve, hogy mennyi lepattanót szerzünk és a kulcsjátékosokat hogyan tudjuk majd tartaniaz összecsapáson. Minden játékosom tudja ennek a mérkőzésnek a súlyát, hogy a legjobb teljesítményt kell kihozni magukból, hogy elérjük azt a célt, amit szeretnénk. Remélem, hogy úgy fogunk odaérkezni a szerdai napon a mérkőzésre, hogy mindenki éles lesz és a tudása legjavát hozza majd ki magából- mondta Czukor Bence vezetőedző. 

A találkozó szerdán 14 órakor kezdődik a Nemzeti Kosárlabda Akadémián. 

Hajrá lányok!

2023. január 10. ZTE NKK 

Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#30 Péterfi Anna
#21 Jagodics Lilla
#7 Csalló Jázmin
#10 Horváth Fruzsina
#13 Ács Alexandra
#11 Kocsárdi Réka
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#20 Szórád Anna
#15 Óházy Julianna
#58 Jurkó Noémi
#14 Kovács Georgina
#0 Kiss Virág
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg