Mindenki hozzátett egy kis extrát!
2018. március 13.

Az NB I/B –s bajnokság halasztott mérkőzésén a Szombathely csapatát fogadtuk.

ZTE NKK II. - Szombathelyi Egyetem 79-49 (17-4, 22-17, 25-11, 15-17)

Zalaegerszeg, Zalakerámia Sport-és Rendezvénycsarnok

Játékvezetők: Benedek Zoltán, Lovas Péter

ZTE NKK II.: Kovács C. 13, Vincze 21, Kovács G. 15, Hersics 2, Liska 12, csere: Kaj 4, Bagó -, Czigány 6, Lang -, Csarankó 6, Böcskei -, edző: Horváth Zsófia

Szombathelyi Egyetem: Molnár 7, Simon 3, Szabó- Haklits 27, Jakubovics 4, Uszaki -, csere: Horváth L. 5, Balogh 2, Pankaczi -, Feigl 2, Horváth B. -, edző: Szabó László

Szoros mérkőzésre számítottunk a vasiak ellen, hiszen közvetlen riválisról volt szó. A meccset meglepően könnyen kezdtük és viszonylag hamar kiharcoltunk egy nagyobb előnyt.
Az első negyedet magabiztosan nyertük. Ügyes támadásokat vezettünk és védekezésünk is jól működött. A második negyed kicsit szorosabbra sikerült, de az előnyünk itt sem volt igazán veszélyben. Sok cserével játszottunk és már szinte mindenki az első félidőben a pályára lépett.

A második félidőre már egy megnyugtató előnnyel futottunk neki, de szerencsére ettől nem kényelmesedtek el a lányok és tovább hajtottak a harmadik negyedben is, ahol még pakoltunk egy kicsit a különbségre. Az utolsó negyedet ugyan két ponttal elveszítettük, de ez nem fenyegette így sem a győzelmünket. Minden játékos a pályára lépett és mindenki hozzá is tett a mérkőzéshez, egy - egy ügyes megoldással, jó védekezéssel, lepattanóval, vagy ami épp "kijött" rá.

Horváth Zsófia: - Nagyon örülök a győzelemnek, és hogy minden játékos komolyan vette a mérkőzést, mikor a pályára lépett! Gratulálok a lányoknak a játékukhoz, mert bár ugyan természetesen voltak hibák, de lelkesen játszottak és mindenki előrukkolt egy kis extrával! Most irány a rájátszás!

2018. március 13. ZTE NKK

Következő mérkőzés
::
vs

Előző mérkőzés
Zsíros AK.
81
::
:
ZTE NKK
83
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#11 Kocsárdi Réka
#10 Horváth Fruzsina
#58 Jurkó Noémi
#13 Ács Alexandra
#30 Péterfi Anna
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#7 Csalló Jázmin
#15 Óházy Julianna
#21 Jagodics Lilla
#20 Szórád Anna
#0 Kiss Virág
#14 Kovács Georgina
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV