Megpróbálunk nyerni Pécsen
2019. április 03.

A bajnokság hajrája következik, a rájátszás, ahol minden csapat belead apait, anyait a siker érdekében. Az alapszakaszt 14 győzelemmel és 8 vereséggel zártuk, ami önmagában remek eredmény. Voltak kiemelkedő mérkőzéseink, hazai pályán mindenkit legyőztünk, a Sopron és a Pécs kivételével. Éppen az utóbbi csapat elleni mérlegünk volt az egyik kulcsa annak, hogy nem a negyedik pozíciót szereztük meg, hanem az ötödiket. 

A rájátszás már egy másik kávéház, itt már nem nagyon lehet hibázni, hiszen a tét nagy, a négy közé jutás. Ellenfelünk a fent említett PEAC Pécs, akik remekül hajráztak az alapszakasz végén és odaértek a pályaelőnyt jelentő negyedik helyre. A keretük nagyon erős, főleg a palánk alatti játékuk (Brewer, Imovbioh), de ponterős játékra képes Simon és Vanloo is. 

Szeretnénk előnybe kerülni és megnyerni az elő mérkőzést, de ehhez nagy koncentráció és igazi csapatmunka kell. A találkozó előtt Gáspár Dáviddal beszélgettünk, egy kicsit visszatekintve az alapszakaszra is:

 
Az első találkozót tehát Pécsen játsszuk április 3-án 18 órától, amelyen a Cziffra Csaba, Tőzsér Dénes Kelemen, Nyilas István (Hartyáni Zsolt) bírói hármas bíráskodik majd. 
 
Hajrá csajok!
 
2019. április 2. ZTE NKK 
Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2024. április 25. 18:40

Rájátszás 9-16. hely

Budapest, Grosics Gyula Általános Iskola

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#20 Szórád Anna
#13 Ács Alexandra
#7 Csalló Jázmin
#11 Kocsárdi Réka
#58 Jurkó Noémi
#0 Kiss Virág
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#10 Horváth Fruzsina
#30 Péterfi Anna
#15 Óházy Julianna
#14 Kovács Georgina
#21 Jagodics Lilla
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg