tippmix
Megpróbálunk nyerni Pécsen
2019. április 03.

A bajnokság hajrája következik, a rájátszás, ahol minden csapat belead apait, anyait a siker érdekében. Az alapszakaszt 14 győzelemmel és 8 vereséggel zártuk, ami önmagában remek eredmény. Voltak kiemelkedő mérkőzéseink, hazai pályán mindenkit legyőztünk, a Sopron és a Pécs kivételével. Éppen az utóbbi csapat elleni mérlegünk volt az egyik kulcsa annak, hogy nem a negyedik pozíciót szereztük meg, hanem az ötödiket. 

A rájátszás már egy másik kávéház, itt már nem nagyon lehet hibázni, hiszen a tét nagy, a négy közé jutás. Ellenfelünk a fent említett PEAC Pécs, akik remekül hajráztak az alapszakasz végén és odaértek a pályaelőnyt jelentő negyedik helyre. A keretük nagyon erős, főleg a palánk alatti játékuk (Brewer, Imovbioh), de ponterős játékra képes Simon és Vanloo is. 

Szeretnénk előnybe kerülni és megnyerni az elő mérkőzést, de ehhez nagy koncentráció és igazi csapatmunka kell. A találkozó előtt Gáspár Dáviddal beszélgettünk, egy kicsit visszatekintve az alapszakaszra is:

 
Az első találkozót tehát Pécsen játsszuk április 3-án 18 órától, amelyen a Cziffra Csaba, Tőzsér Dénes Kelemen, Nyilas István (Hartyáni Zsolt) bírói hármas bíráskodik majd. 
 
Hajrá csajok!
 
2019. április 2. ZTE NKK 
Következő mérkőzés
::
vs

2018/2019 -es szezonban bronzérmes

a ZTE NKK

Előző mérkőzés
ZTE NKK
80
::
:
Uni Győr
60
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#12 Preisinger Boglárka
#15 Nadia Parker
#13 Pusztai Petra
#11 Benke Sára
#6 Gáspár-Szalay Virág
#8 Janis Ndiba
#10 Jurkó Noémi
#4 Hegedüs-Őri Györgyi
#14 Kovács Georgina
#9 Evanthia Maltsi
#7 Sigi Koizar
#5 Horti Dóra
Galéria
Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Szabadics