Magabiztos vendégsiker, de voltak biztató jelek a játékunkban
2018. március 01.

ZTE NKK II. - ELTE-BEAC Újbuda 36-80 (12-19, 10-18, 6-21, 8-22)

 

Zalaegerszeg, Ostoros Károly Csarnok

 

ZTE NKK II: Vincze 6, Preisinger -, Kovács C. 16, Hersics 4, Liska 4, csere: Kaj 2, Czigány 2, Bagó-, Lang-, Böcskei 2, edző: Horváth Zsófia

 

Viszonylag jól kezdtük a mérkőzést, a talán erősebbnek mondható fővárosi csapat ellen. Voltak szép megoldásaink, de sajnos elég rossz volt a dobószázalékunk. Ami hatalmas különbség volt a két csapat között, azok a lepattanók voltak és így ellenfelünk sok kosarat dobhatott második esélyből is. Az első félidőben még jól tartottuk magunkat, a már említett lepattanókat leszámítva, ami biztató volt, hogy védekezésünk jobb képet mutatott, mint a korábbi nagy vereségeink esetén.

 

A második félidőben sajnos a fáradtságunkkal még pontatlanabbak lettek a befejezéseink és minkét negyedben nagyon kevés pontot dobtunk. Zónával is próbálkoztunk, ami sokszor jól működött a támadó idő végiéig, de a fekete-fehérek ügyesen olvasták és sokszor sikerült kihasználni a kis figyelmetlenségeinket.  A második félidőben minden játékosunk pályára lépett és mindenki mutatott jó dolgokat is, de természetesen sok javítani valónk van.

 

Horváth Zsófia:- Alapvetően nem vagyok elégedetlen a csapattal, mert mutattunk jó dolgokat is, de sajnos most ennyire voltunk képesek. A lepattanókban hatalmas különbség alakult ki, úgy gondolom, ebben mindenféleképpen javulnunk kell, mert ez sokszor csak akarat kérdése. Az ellenfélben ügyes, tehetséges fiatalok játszanak és sokan A csoportban is pályára lépnek már. Nekünk még nagyon sok tanulnivalónk van, de hiszem, ha többet tudunk együtt játszani, folyamatosan fogunk fejlődni.

 

A február 28-ra kiírt SZOESE elleni meccs elmaradt, jövő szerdán (március 7-én)  lesz megtartva 17 órakor a Városi Sportcsarnokban.

 

2018. március 1. ZTE NKK

Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2024. április 25. 18:40

Rájátszás 9-16. hely

Budapest, Grosics Gyula Általános Iskola

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#13 Ács Alexandra
#14 Kovács Georgina
#30 Péterfi Anna
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#20 Szórád Anna
#15 Óházy Julianna
#58 Jurkó Noémi
#11 Kocsárdi Réka
#7 Csalló Jázmin
#21 Jagodics Lilla
#0 Kiss Virág
#10 Horváth Fruzsina
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg