Küzdöttünk, de kikaptunk
2018. április 17.
U16-os csapatunk rossz napot fogott ki és sajnos két vereséget szenvedett

A nagykanizsai csapat rendezésében Zalakaroson került sor az aktuális fordulóra április 8-án, vasárnap. Csapatunkat sajnos betegségek és sérülések hátráltatták, de ennek ellenére a rendelkezésre álló játékosokban is sokkal több van, mint amit ezen a napon ki tudtak hozni magukból.

Kanizsai Vadmacskák - Zalaegerszegi KTE - 102-54 (13-29, 13-29, 19-16, 9-28)

ZKTE: Gáll Janka (-), Böcskei Réka (4), Szabó Kinga (1), Horváth Fruzsina (10), Horváth Fanni (29) Cserék: Török Kata (4), Sefner Rebeka (2), Markó Vivien (4), Ács Alexandra (-). Edző: Rózsás Gábor.

A megyei rivális sajnos az első percektől érezhetően frissebb és motiváltabb volt csapatunknál, nagyon agresszív védekezéssel ölték a játékunkat. A félidei pihenőre nagyobb különbség alakult ki, eldőlt az összecsapás, így igyekeztünk mindenkinek megfelelő játéklehetőséget biztosítani és különféle játékelemeket gyakorolni. A harmadik negyedben kifejezetten jó dolgokat tudott mutatni a csapat. A záró periódusban ellenfelünk a kezdőötösével még agresszívebb, egészpályás letámadásra váltott, így jelentősen tudta növelni az addig is komoly pontkülönbséget.

Zalaegerszegi KTE - Szombathelyi Sportiskola 63-62 (16-18, 17-13, 14-18, 16-13)

ZKTE: Török Kata (1), Böcskei Réka (10), Markó Vivien (10), Horváth Fanni (14), Horváth Fruzsina (19) Cserék: Gáll Janka (2), Szabó Kinga (-), Sefner Rebeka (2), Ács Alexandra (-). Edző: Rózsás Gábor.

Ellenfelünk az első pillanattól az utolsóig statikus területvédekezést alkalmazott, ami ellen a lányok ügyesen végrehajtották a megbeszélteket támadásban, azonban a védekezésre nem maradt kellő energia és koncentráció. Végig fej-fej mellett haladtak a csapatok, az utolsó negyedre irányító játékosaink teljesen elkészültek erejükkel, így már nem tudták olyan hatékonyan megjátszani az alsó posztokat, mint addig és emellett nagyon gyengén dobtak kívülről. A lányok szívvel-lélekkel küzdöttek a végsőkig, de az utolsó támadásban senki nem merte felvállalni a felelősséget, így a szerencsésebb csapat örülhetett, de nem érdemtelenül. 

Rózsás Gábor: -Sérültjeinknek és betegeinknek jobbulást és mielőbbi felépülést kívánok! Köszönöm a lányoknak a mutatott alázatos hozzáállást és azt, hogy ebben a nehéz helyzetben sem adták fel. Gyorsan kiderült, hogy a szezon eddigi legrosszabb produkcióját tudjuk csak nyújtani a mai napon, de az mindenképpen nagy pozitívum, hogy ennek ellenére mindenki utolsó leheletéig küzdött a parketten. Nagyon sok edzés vár még ránk. A következő fordulókban ismét a szebbik arcunkat fogjuk mutatni!.

Fotó: Cseszneki Ildikó

2018. április 17. ZTE NKK
 

Következő mérkőzés
::
vs

Előző mérkőzés
Zsíros AK.
81
::
:
ZTE NKK
83
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#10 Horváth Fruzsina
#14 Kovács Georgina
#0 Kiss Virág
#21 Jagodics Lilla
#11 Kocsárdi Réka
#58 Jurkó Noémi
#7 Csalló Jázmin
#15 Óházy Julianna
#30 Péterfi Anna
#13 Ács Alexandra
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#20 Szórád Anna
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV