Küzdeni tudásból jeles, avagy dupla győzelemmel zártuk az évet!
2018. december 20.

Az év utolsó rangadójára nagy elszántsággal készült a ZKTE gyermek csapata, mert a legutóbbi fordulón kicsit elakadt a gépezet! 

ZKTE- Kanizsai Vadmacskák 39- 80 legjobb dobók: Jagodics 19, Varga 8.
Ricsilla Zalalövő ZKTE 49-52 legjobb dobók: Jagodics 22, Varga 17.

Azzal a Tapolcával kezdtünk, akikkel már a tavalyi évben is nehéz meccseket játszottunk. Ellenfelünk kicsit meggyengülve a betegségektől, harciasan állt fel! Az első félidőben csak egy pont volt a különbség a két csapat között a mi javunkra!  A második félidőben a lányok higgadtan, magabiztosan játszva megszerezték a győzelmet! 

ZKTE - Tapolcai Gazellák 58-49 
Legjobb dobók: Jagodics 22, Varga, 17, Kiss 4, Szakács 4, Szakál 4

A második meccsen sem volt izgalmakban hiány! Az első félidőben mintha a pizza ott maradt volna még a hasunkban, igen lelassulva játszottunk, fizikálisan és fejben is. Majd a sikeres büntetődobásokkal (7), felzárkóztunk az ellenfelünkhöz 4 pontra a félidőben. A második félidőben pedig minden a helyére került! Küzdöttünk, harcoltunk, ésszel játszottunk, végre kosárlabdáztunk csapat szinten, melynek meg is lett az eredménye, mert a végső pillanatokig kiélezett végjátékban megszereztük a győzelmet! 

Soproni Darazsak - ZKTE 60-66
Legjobb dobók: Jagodics 24, Varga 22, Kocsárdi 5, Kiss 4

Hersics Adrienn:- Egy nap két győzelem, maximálisan elégedett vagyok a lányokkal! Nem csak a győzelem miatt, hanem ahogyan ezt elértük, egymásra épülve minden egyes játékos hozzátett valamit a győzelemhez, ami a jegyzőkönyvben nem biztos, hogy látszik! Nagy öröm volt visszalátni azokat a dolgokat, amiket az edzéseken gyakorlunk, kérek tőlük a védekezésben és a támadásban egyaránt.  A győzelemhez elég csak egy ponttal többet dobnunk, mint az ellenfelünk. De ez több dologból áll össze. Kellenek hozzá a lepattanók, a jó passzok, a figyelem, a fegyelem, a helyzetfelismerés, a jó döntés és a legfontosabb a védekezés az egyéni és csapatszinten a besegítésekkel! És persze az extra teljesítmények! Ezek a győzelmek egy igazi csapaté voltak! 

A mi karácsonyfánk alatt már ott vannak az ajándékok...

2018. december 20. ZTE NKK 

Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#10 Horváth Fruzsina
#20 Szórád Anna
#7 Csalló Jázmin
#14 Kovács Georgina
#0 Kiss Virág
#58 Jurkó Noémi
#21 Jagodics Lilla
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#11 Kocsárdi Réka
#30 Péterfi Anna
#13 Ács Alexandra
#15 Óházy Julianna
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg