Küzdelemből jelesre vizsgáztak!
2019. április 05.

Gyermek csapatunk az alsóház 3. fordulójában, hazai környezetben léphetett parkettre. Az Ostoros Károly Munkacsarnokban a Tapolcai Gazellák, a Böjtös-Bau-Ricsilla Lenti és soproni Darazsak küzdöttek. A fordulóról Hersics Adrienn beszámolója:

 Nagyon vártuk már a következő fordulónkat. Ugyanis azokkal a Tapolcai Gazellákkal kerültünk újra össze, akiket 20 ponttal és egy remek összetett játékkal győztünk le itthon legutóbb. Ahol maximálisan elégedett is voltam a lányokkal, védekezésben és támadásban is. Készültünk rájuk, hiszen tudtuk mire számíthatunk ismertük őket. Majd egy váratlan sérülés következtében a csapatunk legjobb játékosa Jagodics Lilla kidőlt a sorból, a forduló előtt 2 nappal. Ez a helyzet kicsit megzavarta lányaimat, de küzdve, nem feladva végig ott voltak a pályán. Sajnos a 20 pont most a tapolcai lányokhoz került, de reméljük találkozunk még az idén velük.

ZKTE-Tapolcai Gazellák 25-52 (10-16, 11-13, 4-12, 10-11)

ZKTE: Varga 8, Kocsárdi 7, Jóna-Horváth 6, Szakál 5, Szakonyi-Nagy 3, Szakács 2, Bekő 2, Kiss 2, Vendég-, Baranyi-, Csalló -. edző: Hersics Adrienn 

A második meccsünk szünet nélkül kezdődött a Ricsilla Lenti fiú csapata ellen. Döcögősen kezdtünk, akadozott a gépezet és ez az első félidőre jellemző is maradt. Aztán a második félidőre visszaszállt a hasfájástól eddig nem játszó Kiss Virág. Ha "Kiss" lépésekkel is, de sikerült elszöknünk az ellenfelünktől. Majd az utolsó negyedben Vendég Réka jól időzített kosaraival, Szakonyi-Nagy Virág már-már "spártai harcos Amazonra", emlékeztető munkájával, valamint hozzájuk társulva Kocsárdi Réka, Varga Réka és Jóna-Horváth Jázmin küzdésével, ha nehezen is, de kikapartuk a megérdemelt győzelmünket! 

Böjtös-Bau-Ricsilla Lenti- ZKTE 49-55 (12-12, 21-19, 4-7, 12-17)

ZKTE: Varga 9, Kocsárdi 7, Jóna-Horváth 3, Szakál 4, Szakonyi-Nagy 6, Szakács 9, Bekő 2, Kiss 1, Vendég 7, Baranyi 2, Csalló 5. edző: Hersics Adrienn 

Szép volt lányok!

2019. április 5. ZTE NKK

Következő mérkőzés
::
vs

Előző mérkőzés
Zsíros AK.
81
::
:
ZTE NKK
83
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#7 Csalló Jázmin
#15 Óházy Julianna
#58 Jurkó Noémi
#14 Kovács Georgina
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#11 Kocsárdi Réka
#10 Horváth Fruzsina
#21 Jagodics Lilla
#13 Ács Alexandra
#20 Szórád Anna
#0 Kiss Virág
#30 Péterfi Anna
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV