Killik László Női K&H Magyar Kupa rendszabályok
2020. február 27.

Március 5-7-ig Pécsett rendezik a Killik László Női K&H Magyar Kupa döntőjét, melyre csapatunk is bejutott. Az MKOSZ a jövő heti esemény előtt az MKOSZ tájékoztatást küldött a szurkolókra vonatkozó szabályokról:

- Kérjük, hogy a szurkolók számukra kijelölt szektorokba vásároljanak jegyet. Ellenkező esetben a biztonsági embereknek meg kell tagadniuk a belépést, és új jegyet kell vásárolniuk.

- A pályarendszabályok elérhetőek a női kupa hivatalos honlapján, a http://nmk2020.hunbasket.com oldalon.

- A szurkolók csak a pályarendszabályokban megjelenített méretű zászlókat vihetik be a csarnokba. A zászlók tartalma csak pozitív szurkolói üzeneteket tartalmazhat. A nagyobb méretű zászlókról lehetőség szerint előzetesen adjanak tájékoztatást az MKOSZ részére az mkosz@hunbasket.hu email-címre. A nagyméretű molinók csak akkor kerülhetnek kifeszítésre a fej fölött, ha azok lángmentesítettek.

- A molinók a beléptetési pontoknál ellenőrzésre kerülnek. Kérjük, hogy akik a zászlókat hozzák, lehetőség szerint korábban érkezzenek a beléptetési pontokra. A késői érkezés miatt nem lesz változtatás a beléptetés menetén, a molinók elhelyezése így csorbát, késlekedést szenvedhet.

- A szurkolói jogsértéseket kamerával rögzítjük, és a mérkőzést követően, minden esetben a rendőrséggel közösen mérlegelve eljárást indítunk. A pályára szigorúan tilos bármit bedobni, vagy belépni a szurkolóktól elzárt helyre. Amennyiben erre sor kerül, a mérkőzést követően, a kamerafelvételek alapján végrehajthatjuk a szurkolók azonosítását. Kérünk mindenkit, hogy csapataikat biztassák és ne a másik csapattal, illetve szurkolóikkal foglalkozzanak.

- A szurkolói szabálysértések miatt a szövetség a csapatok ellen az objektív felelősség elve alapján fegyelmi eljárást indít.

Akik úgy döntenek, hogy a helyszínen szurkolnának csapatunknak, azoknk a  belépők az alábbi linken érhetőek el az Eventim oldalán:
https://www.eventim.hu/hu/jegyek/killik-laszlo-noi-kh-magyar-kupa-pecs-lauber-dezso-sportcsarnok-546587/event.html
 
A program, illetve a legfőbb tudnivalók a kupa hivatalos honlapján megtalálhatóak:
https://nmk2020.hunbasket.com/

2020. február 27. ZTE NKK 

Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2024. április 25. 18:40

Rájátszás 9-16. hely

Budapest, Grosics Gyula Általános Iskola

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#7 Csalló Jázmin
#0 Kiss Virág
#20 Szórád Anna
#14 Kovács Georgina
#10 Horváth Fruzsina
#15 Óházy Julianna
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#13 Ács Alexandra
#21 Jagodics Lilla
#58 Jurkó Noémi
#11 Kocsárdi Réka
#30 Péterfi Anna
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg