tippmix
Kezdődjön a bronzcsata!
2019. április 27.

Olyan dezsavű érzés kerít bennünket hatalmába, ugyanis egy éve, az elmúlt szezonban is a bronzérem kapujában álltunk. Ellenfelünk akkor is Győr volt, igaz pályahátrányból vártuk az összecsapást. Idén másképpen van, hiszen mi az ötödik helyről, míg ellenfelünk a hatodikról verekedte be magát az elődöntőbe. 

Ellenfelünknek hektikus volt a szezonja, de a rájátszásra értek össze igazán csapattá Raksányiék. A Szekszárd legyőzése óriási erőt adott nekik és közel voltak a Diósgyőr elleni bravúrhoz is. Nehéz sorozaton vannak túl, míg nekünk több időnk volt a regenerálódásra, pihenésre és a készületre. 

Ilyen alkalom nem minden szezonba adatik meg egy csapatnak. Ezt a lehetőséget meg kell becsülni és élni kell vele. Erre készülnek a lányok is, hiszen egy hullámzó, de pozitív előjelű sorozaton keresztül érkeztünk meg a siker kapujába. Minden játékosunk, vezetőnk, edzőnk, szurkolón vágyik a sikerre és ezért ebben a párharcban mindent meg fogunk tenni és küzdeni fogunk a bronzéremért. 

Illő volt, hogy egy ilyen nagy csata előtt a csapatkapitányunkat szólítsuk meg, mondja el gondolatai a Győr elleni párharc előtt, hiszen Gáspár-Szalay Virág számára ezek az összecsapások lesznek a profi játékos pályafutásának utolsó állomásai:

 

A találkozó április 27-én 17 órakor kezdődik. A mérkőzést a Tőzsér Dénes Kelemen, Boros Tamás, Kulcsár Tibor (Fekete László) bírói hármas dirigálja majd. 

Hajrá csajok! Előre a bronzéremért!

2019. április 27. ZTE NKK 

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
ELTE-BEAC
ELTE-BEAC

2020. február 29. 17.00

Zalakerámia Sport és Rendezvénycsarnok

Előző mérkőzés
TFSE-MTK
75
::
:
ZTE NKK
72
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
Horváth Fanni
Andjela Delic
Keyona Hayes
Jurkó Noémi
Nagy Dóra
Horti Dóra
Kovács Georgina
Kuttor Enikő
Preisinger Boglárka
Dömötör Dorina
Horváth Fruzsina
Kirby Burkholder
Janis Ndiba
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV