tippmix
Kezdődjön a bronzcsata!
2019. április 27.

Olyan dezsavű érzés kerít bennünket hatalmába, ugyanis egy éve, az elmúlt szezonban is a bronzérem kapujában álltunk. Ellenfelünk akkor is Győr volt, igaz pályahátrányból vártuk az összecsapást. Idén másképpen van, hiszen mi az ötödik helyről, míg ellenfelünk a hatodikról verekedte be magát az elődöntőbe. 

Ellenfelünknek hektikus volt a szezonja, de a rájátszásra értek össze igazán csapattá Raksányiék. A Szekszárd legyőzése óriási erőt adott nekik és közel voltak a Diósgyőr elleni bravúrhoz is. Nehéz sorozaton vannak túl, míg nekünk több időnk volt a regenerálódásra, pihenésre és a készületre. 

Ilyen alkalom nem minden szezonba adatik meg egy csapatnak. Ezt a lehetőséget meg kell becsülni és élni kell vele. Erre készülnek a lányok is, hiszen egy hullámzó, de pozitív előjelű sorozaton keresztül érkeztünk meg a siker kapujába. Minden játékosunk, vezetőnk, edzőnk, szurkolón vágyik a sikerre és ezért ebben a párharcban mindent meg fogunk tenni és küzdeni fogunk a bronzéremért. 

Illő volt, hogy egy ilyen nagy csata előtt a csapatkapitányunkat szólítsuk meg, mondja el gondolatai a Győr elleni párharc előtt, hiszen Gáspár-Szalay Virág számára ezek az összecsapások lesznek a profi játékos pályafutásának utolsó állomásai:

 

A találkozó április 27-én 17 órakor kezdődik. A mérkőzést a Tőzsér Dénes Kelemen, Boros Tamás, Kulcsár Tibor (Fekete László) bírói hármas dirigálja majd. 

Hajrá csajok! Előre a bronzéremért!

2019. április 27. ZTE NKK 

Következő mérkőzés
::
vs

2018/2019 -es szezonban bronzérmes

a ZTE NKK

Előző mérkőzés
ZTE NKK
80
::
:
Uni Győr
60
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#9 Evanthia Maltsi
#13 Pusztai Petra
#4 Hegedüs-Őri Györgyi
#11 Benke Sára
#14 Kovács Georgina
#5 Horti Dóra
#12 Preisinger Boglárka
#6 Gáspár-Szalay Virág
#8 Janis Ndiba
#10 Jurkó Noémi
#15 Nadia Parker
#7 Sigi Koizar
Galéria
Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Szabadics