Kezdődjön a bronzcsata!
2019. április 27.

Olyan dezsavű érzés kerít bennünket hatalmába, ugyanis egy éve, az elmúlt szezonban is a bronzérem kapujában álltunk. Ellenfelünk akkor is Győr volt, igaz pályahátrányból vártuk az összecsapást. Idén másképpen van, hiszen mi az ötödik helyről, míg ellenfelünk a hatodikról verekedte be magát az elődöntőbe. 

Ellenfelünknek hektikus volt a szezonja, de a rájátszásra értek össze igazán csapattá Raksányiék. A Szekszárd legyőzése óriási erőt adott nekik és közel voltak a Diósgyőr elleni bravúrhoz is. Nehéz sorozaton vannak túl, míg nekünk több időnk volt a regenerálódásra, pihenésre és a készületre. 

Ilyen alkalom nem minden szezonba adatik meg egy csapatnak. Ezt a lehetőséget meg kell becsülni és élni kell vele. Erre készülnek a lányok is, hiszen egy hullámzó, de pozitív előjelű sorozaton keresztül érkeztünk meg a siker kapujába. Minden játékosunk, vezetőnk, edzőnk, szurkolón vágyik a sikerre és ezért ebben a párharcban mindent meg fogunk tenni és küzdeni fogunk a bronzéremért. 

Illő volt, hogy egy ilyen nagy csata előtt a csapatkapitányunkat szólítsuk meg, mondja el gondolatai a Győr elleni párharc előtt, hiszen Gáspár-Szalay Virág számára ezek az összecsapások lesznek a profi játékos pályafutásának utolsó állomásai:

 

A találkozó április 27-én 17 órakor kezdődik. A mérkőzést a Tőzsér Dénes Kelemen, Boros Tamás, Kulcsár Tibor (Fekete László) bírói hármas dirigálja majd. 

Hajrá csajok! Előre a bronzéremért!

2019. április 27. ZTE NKK 

Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2024. április 25. 18:40

Rájátszás 9-16. hely

Budapest, Grosics Gyula Általános Iskola

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#20 Szórád Anna
#14 Kovács Georgina
#10 Horváth Fruzsina
#58 Jurkó Noémi
#7 Csalló Jázmin
#21 Jagodics Lilla
#0 Kiss Virág
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#15 Óházy Julianna
#30 Péterfi Anna
#11 Kocsárdi Réka
#13 Ács Alexandra
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg