Kezdődik a Göcsej Kupa
2015. szeptember 23.
A női és a férfi csapat is címvédőként várja a tornát

Az ország legrégebbi felkészülési tornáját rendezi a Zala Megyei Kosárlabda Szövetség szeptember 23-25-a között. A férfiak két négyes csoportban, míg a hölgyek négyen vágnak neki a 46. Nemzetközi Kosárlabda Göcsej Kupának. A PEAC Pécs, a CMB CARGO Uni Győr és az USA  Tour Team ellen veszi fel a küzdelmet Gáll Tamás együttese. A keretben az egyik legrutinosabb Göcsej Kupás játékos a csapatkapitány Horváth Zsófi, aki térdsérülése után tért vissza az alapozás kezdetén a csapathoz.

- A rehabilitáció úgy érzem, hogy jól sikerült. A térdem (lekopogom) eddig jól működik. Ez nem jelenti azt, hogy nem lapul az agyamban, hogy bármikor történhet valami, de egyelőre úgy érzem sikerült átlépni a sérülés utáni félelmeket. Hihetetlen gyorsan elszállt ez a 7 hónap mióta műtöttek és mind fizikálisan, mind mentálisan kemény harc volt, de most nagyon élvezem, hogy újra játszhatok! – mondta oldalunknak Zsófi.

A rutinos játékos elmondta továbbá, hogy folyamatosan oda kell figyelnie a lábára és az edzésekre és erősítésre, de mint mondta magát is meglepve jól érzi magát a műtött térde.

Mondhatjuk azt, hogy az egyik legtöbb Göcsej Kupán szereplő játékos vagy?

-Ez valószínű így van - de ne öregítsünk! Ugyan nem tudom pontosan hányadik Göcsej Kupám,de zalaegerszegiként a 7. és más csapatokkal is szerepeltem itt.

Az ország legrégebbi felkészülési tornája a csapatkapitány szerint is jól illeszkedik a felkészülésbe.

- Ez nálunk már megszokás is, hogy itt játszunk, de úgy gondolom, hogy a szezon előtt jól is jön egy ilyen "utolsó" erőfelmérő! Mindig színvonalas torna a Göcsej Kupa, ebben bízom idén is és természetesen, hogy jól tudjuk felhasználni ezt a 3 meccset!

Ismét új csapat épült, milyennek látod a csapattársakat, a csapatot?

-Igazából három teljesen új játékosunk van, ez úgy gondolom nem rossz arány! Természetesen Virágnak is nagy visszatérés ez, de Őt ismerjük, ahogy Ő is minket és a játékstílust, az edzőt. Egyelőre úgy érzem, hogy jó kis csapat alakul. Vegyes összetételét, ami alatt korosztályokat értem, teljes mértékben előnynek tartom és az eddigi edzések, mérkőzések ebben megerősítenek. A hangulat egyelőre jó és mindenki megtalálta hangot mindenkivel, ami jó jel a szezonra nézve!

Csapatunk ma 16.15-kor a PEAC Pécs ellen kezdi meg a szereplést. 

pity 

 

Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2024. április 25. 18:40

Rájátszás 9-16. hely

Budapest, Grosics Gyula Általános Iskola

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#13 Ács Alexandra
#14 Kovács Georgina
#15 Óházy Julianna
#0 Kiss Virág
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#10 Horváth Fruzsina
#21 Jagodics Lilla
#11 Kocsárdi Réka
#30 Péterfi Anna
#7 Csalló Jázmin
#20 Szórád Anna
#58 Jurkó Noémi
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg